Er is er eendje jarig….
02 juni 2021 
1 min. leestijd

Er is er eendje jarig….

…dat kun je wel zien dat zijn wij! Vandaag zijn we samen jarig. Kiqit en al haar 2.363 Kiqiters. 

Er was eens…
een wild idee om kennis over het recruitmentvak én recruiters op 1 plek bij elkaar te brengen. Dit idee werd aan een houten tafel in restaurant Ruig in Utrecht een doordacht masterplan.

Een jaar na de lancering is Kiqit niet meer weg te denken uit het recruitment-landschap. We zijn een groeiende community met nu al 2.363 enthousiaste members. Hieronder bevinden zich recruitment professionals van o.a. Randstad, Zuyderland, PwC, gemeente Den Haag en Lidl.

Het afgelopen jaar publiceerden en organiseerden we:

  • 36 online video-trainingen.
  • 17 whitepapers.
  • >50 blogs.
  • 144 podcasts.
  • 12 webinars.
  • 2 digitale spreekuren.

Al deze content is (mede) ontwikkeld door 14 bekende spelers uit de recruitment-industrie. Denk o.a.  aan Heleen Stoevelaar, Patrick Boonstra, Hans Scheers, Nigaio Wijnen en Annelies Graafland. Het betreft snackable content over uiteenlopende recruitment-onderwerpen waaronder flex, sourcing, wervende teksten, diversiteit & inclusie en recruitment marketing.

Eendje
Oja, dacht je dat er een tikfout zat in de titel van dit artikel? Nee. Het is een aankondiging van onze ludieke verjaardagsactie waar je komend najaar nog veel meer over hoort (en vooral ziet). Houd je ogen open want ‘er is er eendje jarig én dat zijn wij’. We laten onze eerste verjaardag niet zonder enig tromgeroffel voorbij gaan.

Dankjewel voor jouw enthousiasme en betrokkenheid dit jaar,

Arjan Elbers, Marcel van der Meer & Nicol Tadema
Co-founders van én experts op Kiqit

Over de schrijver
De afgelopen jaren schreef ik duizenden vacatureteksten voor uiteenlopende bedrijven waaronder Rijksmuseum, GoodHabitz en Deloitte. Ook schreef ik 4 boeken waar in 3 ervan de vacaturetekst de hoofdrol speelt. In 2011 richtte ik Voor Tekst op dat uitgroeide tot het grootste bureau met 100% specialisatie in arbeidsmarktteksten. Dit bureau verkocht ik in 2022. Ik ben co-founder van én expert Wervende teksten op het kennisplatform voor recruitment Kiqit. Als ambassadeur van de stichting Guruz draag ik bij aan het verkleinen van het gat in de arbeidsmarkt tussen het mbo en het bedrijfsleven. Bovenal deel ik al mijn kennis als trainer en spreker zodat jij ook kan scoren met woorden. Of het nu gaat om een vacaturetekst, InMail of kandidaatvoorstel. Zo vertel ik enthousiast over hoe de conversie toeneemt door de inzet van 1 leesteken. En wist jij dat het gebruik van alledaagse woorden jouw tekst kunnen maken of breken? Zet mij voor de groep en ik onthul alle trucs.
Reactie plaatsen