badeend
De recruiter
Arjan Elbers
De recruiter
06/21/2022
1 min
0

Er is er (weer) eendje jarig

06/21/2022
1 min
0

…dat kun je wel zien dat zijn wij! Vorige week waren we samen jarig. Kiqit en al haar 4.106 Kiqiters. 

Er was eens…
een wild idee om kennis over het recruitmentvak én recruiters op 1 plek bij elkaar te brengen. Dit idee werd aan een houten tafel in restaurant Ruig in Utrecht een doordacht masterplan. Dit schreef Nicol Tadema exact een jaar geleden bij ons éénjarig jubileum. Nu ben ik (Arjan) nogal een luie blogger, dus ik pak de draad 1 jaar later gewoon weer op.

Dan laat ik je meteen zien wat we het laatste jaar uitgevoerd hebben.


Grafiek Eendje jarig


Onze leden:

Het mooiste is dat we van ruim 2.300 leden naar meer dan 4.100 leden zijn doorgegroeid. Eerder hadden we ons doel gesteld op 5.000 vakcollega’s, maar ik denk dat we dat gerust bij mogen stellen naar 10.000 leden.

Input

Ook horen we graag waar jij behoefte aan hebt? Je weet dat we van de snackable content zijn, dus verwacht geen training vierdaagse op ons platform. Maar heb je interesse in een andere contentvorm? Laat het ons weten en we kijken of we het kunnen inbrengen. Direct in contact komen met onze experts? Spreek ze aan op onze community https://lets.kiqit.nl/.

Proost!

Dus trek een fles bubbels en een zak borrelnootjes open, want we zijn 2 jaar. Dikke proost. En ja volgend jaar komt er weer zo’n blog, want dan ben ik nog steeds een luie blogger.

Reacties
Categorieën