De beste sprekers voor jouw recruitment- of HR event

Arjan Elbers

Als je een manier zoekt om een groep of team te inspireren over de wondere wereld van arbeidsmarkt en recruitment(strategie)? Kijk dan eens naar het profiel van Arjan, Strategic Recruitment Challenger. 


Hij is een van Nederlands grootse recruitment vakidioten die graag de status quo uitdaagt. De liefde voor zijn vak is nogal duidelijk herkenbaar op het podium.

Nicol Tadema

Nicol schreef duizenden vacatureteksten én 3 boeken over het meest gebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie. Terwijl ze over het podium stuitert deelt Nicol hoe je binnen recruitment en HR tekst voor je laat werken.  


Altijd met een vleug neuromarketing omdat dit extra goed werkt bij het schrijven van overtuigende teksten zoals vacatureteksten.

Marcel van der Meer

Een creatieve, communicatief vaardige nerd, zo omschrijft Marcel zichzelf. Ik kan lastige materie over brengen in begrijpelijke taal en weet recruiters te helpen om echt goed te leren sourcen.

Marcel geeft offline en online veel trainingen, workshops en spreekbeurten over de hele wereld op het gebied van sourcing, growth hacking en innovatie in recruitment.