De beste sprekers voor jouw recruitment- of HR event

Arjan Elbers

Als je een manier zoekt om een groep of team te inspireren over de wondere wereld van arbeidsmarkt en recruitment(strategie)? Kijk dan eens naar het profiel van Arjan, Strategic Recruitment Challenger. 


Hij is een van Nederlands grootse recruitment vakidioten die graag de status quo uitdaagt. De liefde voor zijn vak is nogal duidelijk herkenbaar op het podium.

Nicol Tadema

Nicol schreef duizenden vacatureteksten én 3 boeken over het meest gebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie. Terwijl ze over het podium stuitert deelt Nicol hoe je binnen recruitment en HR tekst voor je laat werken.  


Altijd met een vleug neuromarketing omdat dit extra goed werkt bij het schrijven van overtuigende teksten zoals vacatureteksten.

Marcel van der Meer

Een creatieve, communicatief vaardige nerd, zo omschrijft Marcel zichzelf. Ik kan lastige materie over brengen in begrijpelijke taal en weet recruiters te helpen om echt goed te leren sourcen.

Marcel geeft offline en online veel trainingen, workshops en spreekbeurten over de hele wereld op het gebied van sourcing, growth hacking en innovatie in recruitment.

Annelies Graafland

Annelies is het zonnetje in huis. Ze is expert in diversiteit & inclusie. Zo wil ze iedereen het gevoel geven welkom te zijn en elke persoon gelijke kansen bieden om de baan van hun dromen te veroveren.


Bekijk haar profiel en lees hoe zij je kan helpen met diversiteit & inclusie en de belangrijkste do’s and dont’s binnen recruitment.

Wim Thielemans

Op zijn schoolrapport stond: Wim moet leren zwijgen. Niet dus, hij praat graag over het beter maken van gesprekken over werk. Selectie-, loopbaan- of adviesgesprekken, telkens tovert hij een letterwoord uit zijn hoed om de structuur te onthouden. Voor een grote of kleine groep maakt hij het graag boeiend en concreet. Deelnemers gaan liefst enthousiast met de nieuwe inzichten aan de slag.