The Big Pecha Kucha Recruitment Event
08 mei 2023 
1 min. leestijd

The Big Pecha Kucha Recruitment Event

Je hebt het waarschijnlijk al gehoord: Recruiters United neemt Kiqit over. Recruiters United is het grootste onafhankelijke recruitmentplatform van Nederland. Waar deze stichting zich met name richt op de organisatie van (kennis)events is Kiqit online gericht. En nu komen online én offline kennisdeling dus samen.

Over offline gesproken:

Op 27 juni vindt het eerstvolgende Recruiters United-event plaats. En niet zomaar een event: dit het allereerste event dat over de grens wordt georganiseerd, richting Vlaanderen. In Beveren om precies te zijn.

“Laten we het dan maar meteen goed doen” dacht het bestuur van de stichting: een Pecha Kucha event met 50 sprekers in 10 zalen en 3 rondes voor zo’n 400+ gasten! Onder de sprekers bevinden zich meerdere van onze Kiqit-experts, denk aan Marloes Peters, Marcel van der Meer en Heleen Stoevelaar. Ook Wim Thielemans, Nicol Tadema en Dirk Driessen zijn van de partij.

Je denkt intussen wellicht “Pecha Kucha, watte?”
Pecha Kucha komt uit Japan en is een unieke en verrassende vorm van presenteren. De spreker heeft 20 slides en 20 seconden per slide om zijn of haar verhaal te doen! Elke spreker moet dus echt naar de essentie van het verhaal toe. 

Er worden Pecha Kucha talks gegeven in maar liefst 5 categorieën:

👍  arbeidsmarkt (strategie en kennis)

👍  recruitment dienstverlening 

👍 employer branding (en arbeidsmarktcommunicatie)

👍 recruitmenttech- en tools 

👍 recruitment marketing.

Wat mag je naast al deze kennis verder verwachten? Een topevent met meer dan 400 vakcollega’s. Uitstekende koffie, een borrel met lekkere hapjes, goede muziek en een leuke surprise!

Dit is de kans om je in te schrijven! En dat kan via deze link die je leidt naar de Recruiters United-website. De Kiqit-experts kijken uit naar jouw komst.

Over de schrijver
De afgelopen jaren schreef ik duizenden vacatureteksten voor uiteenlopende bedrijven waaronder Rijksmuseum, GoodHabitz en Deloitte. Ook schreef ik 4 boeken waar in 3 ervan de vacaturetekst de hoofdrol speelt. In 2011 richtte ik Voor Tekst op dat uitgroeide tot het grootste bureau met 100% specialisatie in arbeidsmarktteksten. Dit bureau verkocht ik in 2022. Ik ben co-founder van én expert Wervende teksten op het kennisplatform voor recruitment Kiqit. Als ambassadeur van de stichting Guruz draag ik bij aan het verkleinen van het gat in de arbeidsmarkt tussen het mbo en het bedrijfsleven. Bovenal deel ik al mijn kennis als trainer en spreker zodat jij ook kan scoren met woorden. Of het nu gaat om een vacaturetekst, InMail of kandidaatvoorstel. Zo vertel ik enthousiast over hoe de conversie toeneemt door de inzet van 1 leesteken. En wist jij dat het gebruik van alledaagse woorden jouw tekst kunnen maken of breken? Zet mij voor de groep en ik onthul alle trucs.
Reactie plaatsen