De recruiter
Nicol Tadema
De recruiter
05/08/2023
1 min
0

The Big Pecha Kucha Recruitment Event

05/08/2023
1 min
0

Je hebt het waarschijnlijk al gehoord: Recruiters United neemt Kiqit over. Recruiters United is het grootste onafhankelijke recruitmentplatform van Nederland. Waar deze stichting zich met name richt op de organisatie van (kennis)events is Kiqit online gericht. En nu komen online én offline kennisdeling dus samen.

Over offline gesproken:

Op 27 juni vindt het eerstvolgende Recruiters United-event plaats. En niet zomaar een event: dit het allereerste event dat over de grens wordt georganiseerd, richting Vlaanderen. In Beveren om precies te zijn.

“Laten we het dan maar meteen goed doen” dacht het bestuur van de stichting: een Pecha Kucha event met 50 sprekers in 10 zalen en 3 rondes voor zo’n 400+ gasten! Onder de sprekers bevinden zich meerdere van onze Kiqit-experts, denk aan Marloes Peters, Marcel van der Meer en Heleen Stoevelaar. Ook Wim Thielemans, Nicol Tadema en Dirk Driessen zijn van de partij.

Je denkt intussen wellicht “Pecha Kucha, watte?”
Pecha Kucha komt uit Japan en is een unieke en verrassende vorm van presenteren. De spreker heeft 20 slides en 20 seconden per slide om zijn of haar verhaal te doen! Elke spreker moet dus echt naar de essentie van het verhaal toe. 

Er worden Pecha Kucha talks gegeven in maar liefst 5 categorieën:

👍  arbeidsmarkt (strategie en kennis)

👍  recruitment dienstverlening 

👍 employer branding (en arbeidsmarktcommunicatie)

👍 recruitmenttech- en tools 

👍 recruitment marketing.

Wat mag je naast al deze kennis verder verwachten? Een topevent met meer dan 400 vakcollega’s. Uitstekende koffie, een borrel met lekkere hapjes, goede muziek en een leuke surprise!

Dit is de kans om je in te schrijven! En dat kan via deze link die je leidt naar de Recruiters United-website. De Kiqit-experts kijken uit naar jouw komst.

Reacties
Categorieën