Vriendschap met Carerix

Dikke vrienden

Recruitment maken we samen. Daar geloven we heilig in bij Kiqit, daarom sluiten we ook graag vriendschappen. Zo ook met Carerix. Hun missie? Geïntegreerde state-of-the-art recruitmentoplossingen bieden zodat hun klanten de beste match kunnen maken én kunnen blijven groeien. En daar kunnen we ons als Kiqit zeker in vinden. Een mooi begin van een nieuwe vriendschap!

Ontmoet Carerix
Carerix ontwikkelt software voor de recruitment-, uitzend- en detacheringsbranche. Dagelijks werken meer dan 10.000 gebruikers verspreid over 850 klanten en 17 landen met deze software om zich te onderscheiden in de markt. Kies je voor succes? Dan kies je voor Carerix. Ben je benieuwd wat Carerix voor jou kan betekenen? Neem contact op voor een goed gesprek en een demo.

Dit zeggen vakidioten over Kiqit

"Eindelijk! Eén helder en interactief platform waar je als recruitmentprofessional moet zijn; netwerken, je kennis en expertise halen, vergroten én delen!"

Ceciel Besjes, interim talent scout / recruiter
"Waarom is er nooit eerder iemand op het idee gekomen om dit te ontwikkelen? Briljant gewoon! Alle recruitmentitems onder 1 dak! Stop met zoeken want dit is je vertrekpunt!"
Richard Gerestein, senior interim recruiter bij Rabobank
"Kiqit is een snackbar waar je keer op keer naar terugkeert: een platform waar je snel en makkelijk vakinhoudelijke kennis opdoet. En toegankelijke vakexperts vindt die met je meedenken om jouw vraagstuk op te lossen."
Ingrid Bosch, lead talent acquisition bij PwC