Gratis webinar 

Hoe recruit Wortell eigenlijk?

dinsdag 10 oktober 2023 om 16:00 uur

Vertrouw jij nog op het traditionele ‘post & pray’? Waar je soms een beetje sourcing aan toevoegt? Vooral in schaarse niche-arbeidsmarkten is er -zeker nu- flink meer nodig om de beste kandidaten te bereiken.  Wortell snapt dit als geen ander en deelt tijdens dit gratis webinar hoe zij de wervingsmix diversifiëren. 
Nou, denk je misschien: ja, ja, zo’n club als Wortell heeft makkelijk praten met hun mega-budgetten… Guess again, juist met een beperkt budget lukt het dit recruitmentteam om een gediversifieerde recruitmentstrategie te hanteren.Hoe dit werkt én hoe succesvol die strategie is; daarover vertellen Bryan Peereboom en Mylene Nijman tijdens dit unieke kijkje achter de schermen van recruitment bij Wortell.

Over Wortell
Met de beste mensen en de laatste technieken zet Wortell hun klanten in hun kracht. Want dat is, zoals Wortell het ziet, waar technologie voor staat: “we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken”. Om dit mogelijk te maken werken er 500 professionals bij Wortell.

Het succes van het recruitmentteam ligt in het benutten van verschillende kanalen en benaderingen. Je kan hierbij denken aan community management, een referral-programma, doelgroepgerichte arbeidsmarktcommunicatie, persoonlijke onboarding en een aantrekkelijke werken-bij website.

Antwoord op vragen zoals

  • Wat zijn concrete stappen en tactieken om met een beperkt budget een gediversifieerde recruitmentstrategie op te zetten?
  • Welke praktische tips en best practices kunnen worden gedeeld om te beginnen met community management in het recruitmentproces?
  • Wat zijn enkele snelle en effectieve winstpunten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie die direct resultaat kunnen opleveren?


Vragen staat vrijTijdens dit Kiqit-webinar vraagt Marcel van der Meer de gastexperts Bryan Peereboom en Mylene Nijman het hemd van het lijf over recruitment bij Wortell. Heb jij zelf een brandende vraag die Marcel namens jou kan stellen aan Bryan en Mylene? Kom maar door en deel deze uiterlijk 9 oktober via lets@kiqit.nl. Alvast bedankt. 

  

Bryan Peereboom

Bryan Peereboom, 36 jaar, is Head of Recruitment bij Wortell. Met bijna 15 jaar ervaring in recruitment en zijn achtergrond als voormalig marinier met meerdere uitzendingen naar crisisgebieden, brengt hij een uniek perspectief naar zijn werk.

Bryan heeft consultancy, RPO en corporate recruitment gedaan en heeft een gedegen kennis van arbeidsmarktcommunicatie, communities en gedrags- en communicatiestijlen. Zijn motto luidt: "Stop selling the job, start selling the company."

  

Mylene Nijman

Mylene Nijman, 33 jaar, is Lead Corporate Recruiter bij Wortell. Nadat ze haar hbo-studie HRM had afgerond, begon Mylene haar loopbaan als Recruiter aan de bureauzijde. Gedurende deze periode ontwikkelde ze expertise in het werven van IT-professionals. Ze maakte echter al snel de keuze voor een overstap naar Corporate Recruitment, vanwege haar passie voor recruitment en haar talent om de juiste persoon voor de organisatie te binden en te boeien.

In totaal heeft ze al 10 jaar ervaring als Recruiter binnen de IT-branche. Mylene heeft o.a. kennis van en ervaring met referral programma’s, community management en employer branding.

  

Marcel van der Meer (host)

Tijdens dit webinar is Marcel de host van Mylene en Bryan.

Heb je vragen? Opmerkingen? Stuur die uiterlijk 1 dag voor het webinar aan lets@kiqit.nl óf deel deze tijdens het webinar in de chat en ze legt jouw vraag voor aan Mylene en Bryan.

Marcel is co-founder van én expert Sourcing op dit geweldige kennisplatform voor recruitment; Kiqit.

Dit webinar is gratis bij te wonen voor iedereen die een kijkje in de keuken van recruitment Wortell wil nemen. 

Ben je er tijdens het webinar april niet live bij? Dan is het goed om te weten dat de opname van het webinar exclusief beschikbaar is voor premium Kiqiters. Zij kunnen de webinaropname onbeperkt terugkijken in de trainingsomgeving.

Een kijkje in de recruitmentkeuken van Wortell

Dit webinar wil jij niet missen.