Gratis webinar 

Hoe werf je schaarse freelancers?

dinsdag 14 juni om 16:00 uur

De arbeidsmarkt blijft maar krimpen. Waar er voor elke 100 werklozen nu 133 vacatures zijn is de schreeuw om kneitergoede freelancers nog groter. Als jij de afgelopen jaren constructief hebt gewerkt aan het werven én beheren van die freelance pool, dan ben je anno 2022 spekkoper. Deed je dat niet? Dan is nú de tijd om daar werk van te maken.  

Tuurlijk, even snel een oproepje op social media of een of ander platform voor een freelancer levert best wat reacties op. De vraag is: zijn dat de juiste reacties? Of beter nog: zijn dat de reacties van de beste freelancers op de markt, zeker als het gaat om schaarse freelancers?

Tijdens dit gratis webinar geven Lars & Arjan toffe inzichten en praktische tips waarmee jij het verschil maakt in de werving van schaarse freelancers.  En zo de beste freelancers bereikt. 
Lars Evers is co-founder van het freelance platform Jellow.nl en Arjan Elbers is (naast co-founder van Kiqit)  recruitment strateeg en co-founder van Getnoticed. Samen beantwoorden zij vragen als: hoe bouw ik een ideale freelance tunnel? Hoe beheer ik een freelance pool? Hoe vermarkt jij je als aantrekkelijk opdrachtgever voor freelancers? 

Voor wie is dit webinar? Dit webinar is voor iedereen die met regelmaat freelancers werft en wil ontdekken hoe je constructief werkt aan het werven en beheren van een freelance pool.
  

Lars Evers

Lars is co-founder van Jellow. Jellow helpt organisaties bij het opbouwen en beheren van talent-pools met freelancers. Op deze manier kan een organisatie sneller, goedkoper en betere freelancers inhuren op het moment dat zij een opdracht hebben. Direct contact zonder tussenkomst van bureaus.

  

Arjan Elbers

Arjan werkte ruim 10 jaar in internationaal corporate- en bureau recruitment (o.a. bij Content en Randstad) voordat hij ondernemer werd. Sinds 2009 ben ik (mede)oprichter en Managing Director van Getnoticed (bureau gespecialiseerd in bouw van waanzinnige maatwerk recruitment- en werken-bij websites) dit bedrijf is onder andere ook bekend van The Next Crowd (Recruitment marketing campagnes on demand).

Hij spreekt en ademt online recruitment en is zelfs in zijn bijrol in de Raad van commissarissen bij Rabobank Peelland Zuid, Raad van advies bij ROC Gilde Opleidingen, voorzitter van Recruiters United en blogger voor FrankWatching niet stil te krijgen over zijn grote passie; recruitment.

De beste freelancers bereiken. Dat wil jij toch ook?

Dit webinar wil jij niet missen.