Gratis webinar 

'Werkzoekers pesten, wie doet het niet?'

dinsdag 9 mei 2023 om 16:00 uur

Je zou denken dat werkzoekers met gemak een baan moeten kunnen vinden. Zeker in deze arbeidsmarkt. En dat die werkzoekers vervolgens moeiteloos op die vacature moeten kunnen solliciteren. Toch valt dat vies tegen als je door de ogen van werkzoekers kijkt naar recruitmentsites. Veel van deze sites zijn 1 groot zoekplaatje en/of een hindernisbaan. 
Marc Drees, onze expert User Experience, neemt op 9 mei een aantal recruitmentsites onder de loep. Wat kan beter, makkelijker, vriendelijker? Ook maakt Marc korte metten met het misverstand dat goede UX te duur óf complex is. Kortom, dit wil jij niet missen. Reserveer nu jouw plekje voor dit gratis webinar.

Op de agenda
Marc staat stil bij de duidelijke usability tekortkomingen die recruitmentsites hebben. Natuurlijk vertelt hij ook  hoe deze tekortkomingen kunnen worden geëlimineerd. 

Welke recruitmentsites worden er besproken? Misschien wel die van jou! Stuur de url van jouw recruitmentsite door via lets@kiqit.nl en wie weet bespreekt Marc jouw site live op 9 mei.
Een greep uit de onderwerpen

  • De zoekfunctie kan een recruitmentsite maken óf breken.
  • Werkzoekenden maken vergissingen (geen fouten!). Help ze om daarvan te herstellen
  • Werkzoekers houden van gemak. Gemak heeft een naam: de vacature- alert.
Voor wie is het webinar?
Dit webinar is een must see voor iedere recruitment- of IT-professional die wel eens naar de eigen recruitmentsite (werkenbij-site, inhuur platform, vacaturesite, vacature aggregator-site, flex-site, bureau-site, et cetera.) heeft gekeken en zich afvraagt: 'kan dit niet beter? Makkelijker? Gebruiksvriendelijker?' 

Daarom wil je dit webinar niet missen Natuurlijk wil je werkzoekenden die jouw recruitmentsite bezoeken een prettige ervaring bieden. En nee, een prettige ervaring niet gaat over een video met kittens maar wel over een duidelijk, makkelijk, snel, en drempelvrij proces. Van vacature zoeken tot en met solliciteren. Tijdens dit webinar ontdek je hoe je dit goed doet. 

  

Marc Drees

Combineer user experience (ux), usability en recruitment websites en je krijgt Marcs expertise: maak recruitment sites tot een positieve ervaring voor werkzoekers. Van een positieve ervaring alleen kan je natuurlijk niet eten, en daarom is het goed dat zo’n ervaring zich ook vertaalt in een hogere conversie, hogere loyaliteit en lagere ondersteuningskosten. En daar kan je zeker wel van eten!

Op Kiqit is Marc onze expert User Experience.

  

Arjan Elbers (host)

Tijdens dit webinar is Arjan de enthousiaste host van Marc Drees

Arjan is co-founder van én expert Recruitmentstrategie én Werkenbij-sites op dit geweldige kennisplatform voor recruitment; Kiqit.

Wil je dat Marc Drees jouw recruitmentsite onder de loep neemt? Wie weet: deel de url van jouw recruitmentsite voor 2 mei via lets@kiqit.nl. 

Ben je er op 9 mei niet live bij? Dan is het goed om te weten dat de opname van het webinar exclusief beschikbaar is voor premium Kiqiters. Zij kunnen de webinaropname onbeperkt terugkijken in de trainingsomgeving.

'Werkzoekers pesten, wie doet het niet?'

Dit gratis webinar wil jij niet missen.