Gratis webinar 

Hoe beïnvloed ik het brein met de vacaturetekst?

dinsdag 11 oktober om 16:00 uur

Alles uit de kast! Nu het aantal vacatures de afgelopen 2 jaar is verdubbeld, is er geen andere keuze. Dus schrijf je niet zomaar een vacaturetekst. Jij schrijft zo'n briljante vacaturetekst waarbij je het gedrag van de lezer stuurt, linea recta richting de sollicitatiebutton. Tijdens dit gratis webinar neemt tekstexpert Nicol Tadema jou mee in hoe je het onbewuste brein van de lezer beïnvloedt zodat de kans op een sollicitatie toeneemt.

95% van beslissingen maakt men onbewustOns brein houdt ons voor de gek. We denken met z’n allen dat we heel bewust beslissingen nemen. En we hopen dus dat onze besluiten gebaseerd zijn op basis van feiten, cijfers en onderzoeken waarbij we onze emoties buiten spel staan. Het tegenovergestelde is waar. Uit honderden onderzoeken blijkt dat het overgrote deel van ons gedrag en handelen door het onderbewuste wordt bepaald.

Dus als jij denkt dat de keuze voor een nieuw baan volledig op basis van ratio wordt gemaakt... think again. 

Principes, methoden en effectenDe keuzes die ons onbewuste brein maakt is te beïnvloeden met allerlei neuromarketing-technieken, beïnvloedings-effecten en overtuigende methodes. Tijdens dit webinar onthult Nicol een paar van die technieken, effecten en methodes. Natuurlijk vertelt ze ook hóé je dit alles direct kan kan toepassen in een vacature(tekst). Lekker praktisch en zonder dat het extra kosten met zich meebrengt. 


Het beïnvloeden van het onbewuste brein maakt jouw werk in deze pittige arbeidsmarkt een stuk effectiever.

Voor wie is dit gratis webinar?

Omdat het gaat over vacatureteksten schrijven voor het brein is het webinar bij uitstek geschikt voor alle vakidioten die graag de diepte in duiken betreft vacatureteksten. Denk aan recruiters, recruitment consultants, intercedenten en recruitment marketeers. 

  

Nicol Tadema

Ik schreef wel duizenden vacatureteksten. Dit deed ik voor uiteenlopende bedrijven waaronder Goodhabitz, Rabobank en Deloitte. Ook schreef ik 3 boeken waarin de vacaturetekst de hoofdrol heeft. In 2011 richtte ik Voor Tekst op; het tekstbureau dat 100% gespecialiseerd is in teksten voor de arbeidsmarkt.

Nu deel ik zelfstandig mijn kennis en ervaringen als trainer en spreker zodat ook jij kan scoren met woorden. En last but not least: ik ben co-founder van én expert Wervende teksten op dit geweldige kennisplatform voor recruitment; Kiqit.

  

Marcel van der Meer (co-host)

“Wat een energie krijg ik van het overbrengen van mijn kennis. Het is altijd wel een uitdaging om dit eendimensionaal over te brengen. Maar dit lukt meestal wel weer om met voorbeelden te komen die direct toepasbaar zijn."

In 2012 heb ik Klikwork opgericht, ik geef daar sourcing en growth hacking trainingen voor recruiters. Ook ben ik co-founder van en sourcingsexpert bij Kiqit. Daarnaast run ik de Facebook groep BadAss Recruiters & Sourcers en heb ik de afgelopen jaren “spreekbeurten” mogen geven over de hele wereld. 

Ontdek hoe je het brein beïnvloedt met een vacature(tekst).

Dit gratis webinar wil jij niet missen.