Gratis webinar 

Zonder activatie kan jij je referral programma in de prullenbak gooien.

dinsdag 15 november om 16:00 uur

Met referral recruitment kan je wel tot 45% van jouw medewerkers binnenhalen. Tenminste, áls alles klopt. Jouw collega’s zijn niet opeens allemaal een ambassadeur en jouw vraag of mensen ‘ mede-werver’ worden, kan stuiten op weerstand. Referral is dan ook zoveel meer dan het bedenken van een leuke incentive.


Bij goed referral recruitment gaat het vooral om het activeren van mensen en die mensen faciliteren. Sla je het activeren over? Dan kan je jouw referral programma net zo goed in de prullenbak gooien. Waarom dat zo is en hoe je dit kan voorkomen vertelt onze expert Heleen Stoevelaar tijdens dit gratis webinar. Dit wil jij echt niet missen!

Activatie is de sleutel tot succes.

Tijdens dit praktische, inspirerende webinar staan de volgende onderwerpen hoog op de agenda:

  • De 3 beste activatiemiddelen.
  • Bewustwording van onderzoek.
  • Waarom goed referral recruitment tijd kost.

Waarom referral recruitment?

  • Referral kandidaten voelen zich sneller thuis binnen een organisatie dan kandidaten die zelf hebben gesolliciteerd.
  • Referral kandidaten blijven gemiddeld langer verbonden aan een organisatie dan kandidaten die zelf hebben gesolliciteerd of zijn benaderd. 
  • 16% van de aandragers is trotser op het bedrijf doordat zij het verhaal beter kennen en kunnen vertellen.


"Referral is overal mogelijk. Collega’s hebben altijd oud-collega’s, oud-studiegenoten, vrienden en familie. Daar zit het probleem dus ook niet. Het gaat er bij referral om continu te activeren dat medewerkers blijven meedenken." Heleen Stoevelaar, expert referrall recruitment


Voor wie is dit gratis webinar?
Voor iedereen die al actief is met referrall recruitment én voor iedereen die hier mee aan de slag wil gaan.

Wanneer is dit gratis webinar?
Op dinsdag 15 november van 16:00 tot 17:00 uur. Kan je er niet live bij zijn? Geen probleem: zodra jij je aanmeldt ontvang je de volgende dag een link naar de opname. Premium members kunnen de opname onbeperkt terugkijken, basic (gratis) members kunnen de opname 1 week lang terugkijken.


Heleen Stoevelaar, referral recruitment
  

Heleen Stoevelaar

Altijd scherp, altijd andere vragen stellen, altijd gedreven, altijd met super veel energie. Dat ben ik! Ik sta achter de pay-off van mijn bedrijf The Referral Company: it’s All About Connection.

Samen met verschillende professionals vorm ik The Referral Company. Wij geloven in de kracht van netwerken, voor recruitment en voor sales. We hebben ons gespecialiseerd in het in beweging brengen van mensen om hun eigen netwerk te benutten. Voor iedere organisatie zijn er andere beweegmotieven te ontdekken van de medewerkers. Met onze jarenlange ervaring in recruitment en sales is The Referral Company dé club die succesvolle programma’s in huis heeft om een bedrijf te laten groeien en de beste mensen aan zich te binden.

 

Op Kiqit ben ik expert Referral recruitment.

  

Nicol Tadema (host)

Tijdens dit webinar ben ik de enthousiaste host van Heleen Stoevelaar. Heb je vragen? Opmerkingen? Deel deze tijdens het webinar in de chat en ik leg het voor aan Heleen.

PS Ik ben co-founder van én expert Wervende teksten op dit geweldige kennisplatform voor recruitment; Kiqit.

Het webinar over referral recruitment dat jij niet wil missen.

Zonder activatie kan je je referral programma in de prullenbak gooien.