Gratis webinar 

De profielbepaling tijdens het intakegesprek met de hiring manager

dinsdag 12 september 2023 om 10:00 uur

Het intakegesprek is hét startmoment van jouw werving- en selectieproces. Hoe vlieg jij dit nu aan? Gebruik je nog een ongestructureerde mengelmoes van tactieken en vragen? Verschillen de hiring manager en jij geregeld van mening als het gaat over de 'ideale kandidaat'? Is het buikgevoel leidend? Dat kan anders.

Tijdens dit eerste webinar na onze zomerstop deelt expert Wim Thielemans zijn kennis over selectiegesprekken. Door (gratis) aan te schuiven kun je jouw vaardigheden over profielbepaling vergroten om zo meer structuur toe te voegen aan jouw intake. Met als ultieme doel: een biasvrij en inclusief selectiegesprek waarin je samen met de hiring manager de meest geschikte kandidaat selecteert.

Op de agenda
Tijdens dit interactieve webinar gaat Wim in op de volgende onderwerpen:

  • het klassieke intakegesprek is helemaal (f)out.
  • de mindset van de hiring manager tijdens het intakegesprek.
  • het jobprofiel doen landen in het canvas.
Voor wie is het webinar?
Dit webinar is een must see voor recruitmentprofessionals (en hiring managers) die meer kennis en vaardigheden willen opdoen over het vergroten van profielbepaling en inclusief en biasvrij te interviewen.

Zo ben jij beter voorbereid tijdens intakegesprekken en verhoog je de validiteit bij het selecteren van de juiste kandidaten.
  

Wim Thielemans

Wim ontwikkelde een universeel canvas voor een gestructureerd selectiegesprek. Het CACTUS-canvas kan je gebruiken voor de opmaak van het jobprofiel, het selectie-interview en om de scoring van de kandidaten te vergelijken.
 

Wim is auteur van de boeken Slim Interviewen en Jobrepair en ontwikkelde de tools Attitude in a Box en het Jobcraftingspel. Hij is expert Selectiegesprekken bij Kiqit.

  

Arjan Elbers (host)

Tijdens dit webinar is Arjan de enthousiaste host van Wim. Daarnaast is Arjan voorzitter van Recruiters United én co-founder van én expert Recruitmentstrategie én Werkenbij-sites op Kiqit.

Let op: dit webinar start al om 10:00 uur. Ben je er op 12 september niet live bij? Dan is het goed om te weten dat de opname van het webinar exclusief beschikbaar is voor premium Kiqiters. Zij kunnen de webinaropname onbeperkt terugkijken in de trainingsomgeving. 

Nog meer kennis opdoen over recruitment op 12 september? Kom 's middags naar het Recruitment Innovation Event in Amersfoort.

De profielbepaling tijdens het intakegesprek met de hiring manager

Dit gratis webinar wil jij niet missen.