Gratis webinar

Live sourcen op LinkedIn zonder LinkedIn Recruiter

  dinsdag 10 mei om 16:00 uur

  Kun je ook goed sourcen zonder zo’n dure LinkedIn Recruiter Seat of helemaal zonder abonnement? Dat kan zeker. 

  Een LinkedIn Recruiter Seat kost je zo enkele duizenden euro’s per jaar. Daarmee is een seat niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig is sourcen zonder seat ook mogelijk. Op 10 mei deelt sourcing expert Marcel van der Meer bergen tips en tricks hoe je dit slim doet. 

  Geen fortuin besteden aan een Linkedin Recruiter Seat en toch jouw doel bereiken? Op 10 mei deelt sourcing expert Marcel van der Meer bergen tips en tricks hoe jij dit kan doen. Een uur lang sourcet Marcel live op Linkedin. Zonder een dure Linkedin Recruiter Seat.

  Want met een basis Linkedin-account kan je prima een basis search doen. Of je hiring manager mee te laten zoeken in diens netwerk. Okay, je mist wat filters zonder een LinkedIn Recruiter Seat. Ook loop je tegen enkele beperkingen aan. Een deel van die beperkingen kan je omzeilen. Marcel vertelt hoe je dit doet. Ook neemt de sourcing expert jou live mee: hoe kom je van research tot een lijstje met namen? En hoe kan je zonder InMails toch met mensen in contact komen?
  Voor wie is dit webinar? Dit webinar is bij uitstek geschikt voor corporate- en bureaurecruiters of andere geïnteresseerden zoals manager die ook wel eens een search moeten doen. 

    

  Marcel van der meer, expert Sourcing

   “Wat een energie krijg ik van het overbrengen van mijn kennis. Het is altijd wel een uitdaging om dit eendimensionaal over te brengen. Maar dit lukt meestal wel weer om met voorbeelden te komen die direct toepasbaar zijn."


  In 2012 heb ik Klikwork opgericht, ik geef daar sourcing en growth hacking trainingen voor recruiters. Ook ben ik co-founder van Kiqit. Daarnaast run ik de Facebook groep BadAss Recruiters & Sourcers en heb ik de afgelopen jaren “spreekbeurten” mogen geven over de hele wereld.

  Een uur lang live sourcing. Dat wil jij toch niet missen?

  Aan jou de keuze