Gratis webinar 

Hoe recruit KPN eigenlijk?

dinsdag 11 april 2023 om 16:00 uur

Als jij de naam KPN hoort, denk je dan nog steeds aan een 'logge club' en 'stoffige organisatie? Wat als we jou vertellen dat juist bij KPN er ontzettend veel gevarieerde mogelijkheden voor groei en doorstroom zijn? En dat deze corporate de mentaliteit én het vermogen heeft om te veranderen en zich zo aan te passen aan de sterk veranderende arbeidsmarkt? Het denken vanuit de doelgroep staat hierbij voorop. Verrassend?
Tijdens het webinar ‘Hoe recruit KPN?’ vertelt talent acquisition lead Ingrid Bosch je nog veel meer over hoe het eraan toegaat in de recruitmentkeuken van deze grote corporate met een groen hart.

Op de agenda
Het verhaal van recruitment KPN kent veel succesverhalen. Zo werden er na jaren zonder werving en employer branding zo’n 1.000 interne en externe vacatures vervuld. Er wordt gefocust op betere duurzame inzetbaarheid en doorstroom van eigen personeel. De wendbaarheid om ambities waar te maken is hierbij een van de vele succesfactoren.

Toch zijn er nog flink wat uitdagingen, bijvoorbeeld: hoe krijgen we de processen, systemen, platformen en mensen op het niveau dat past bij de torenhoge ambities van KPN?

Voor wie is het webinar?
Dit webinar is voor iedereen die meer wil weten over het reilen en zeilen binnen de recruitmentorganisatie van KPN. Denk aan recruiters, recruitment marketeers én recruitment managers.

Vragen staat vrijTijdens dit Kiqit-webinar vraagt Nicol Tadema gastexpert Ingrid Bosch naar haar ervaringen als talent acquisition lead binnen KPN. Heb jij zelf een brandende vraag die zij namens jou kan stellen aan Ingrid? Mail deze aan lets@kiqit.nl.

  

Ingrid Bosch

Ingrid is resultaatgedreven, strategisch en vooral pragmatisch. Ze is een aanjager van vernieuwing en innovatie, continu optimaliseren en organisatorische effectiviteit. Business partner voor management teams en business managers. Altijd in voor dialoog en maken van beslissingen met impact. Het verbeteren van werknemersbetrokkenheid, faciliteren en in staat stellen van leiderschapsvaardigheden en ontwikkelen van een ‘one team’ en winning cultuur geeft haar energie.

Na recruitmentstappen bij organisaties waaronder KWF, Enza Zaden, PwC en Van Lanschot Kempen werkt Ingrid sinds juni 2022 als talent acquisition lead bij KPN.

  

Nicol Tadema (host)

Tijdens dit webinar is Nicol de enthousiaste host van Ingrid Bosch.

Heb je vragen? Opmerkingen? Stuur die voor 11 april 12:00 uur aan lets@kiqit.nl óf deel deze tijdens het webinar in de chat en ze legt jouw vraag voor aan Ingrid.

Nicol is co-founder van én expert Wervende teksten op dit geweldige kennisplatform voor recruitment; Kiqit.

Dit webinar is gratis bij te wonen voor iedereen die een kijkje in de keuken van recruitment KPN wil nemen. 

Ben je er op 11 april niet live bij? Dan is het goed om te weten dat de opname van het webinar exclusief beschikbaar is voor premium Kiqiters. Zij kunnen de webinaropname onbeperkt terugkijken in de trainingsomgeving.

Een kijkje in de keuken van KPN 

Dit webinar wil jij niet missen.