Gratis webinar 

De gouden mbo-doelgroep

donderdag 16 november 2023 om 16:00 uur

Mbo'ers, een groep scholieren die vaak ondergesneeuwd worden in het huidige recruitment landschap. Echter, dit is juist een gouden doelgroep die je toe zou kunnen spreken. In dit gratis Kiqit webinar vertelt Arjan Elbers van Guruz waarom de mbo-doelgroep zo belangrijk is in je wervingsproces.

In dit webinar gaat Arjan in op de volgende punten:

  • Hoe is het mbo op dit moment georganiseerd?
  • Hoe staat het met het huidige imago van het mbo op de arbeidsmarkt?
  • Hoe kun je het beste mbo-studenten en mbo-afgestudeerden werven voor je bedrijf?


Tijdens dit Kiqit-webinar geeft Arjan een presentatie over de gouden mbo-doelgroep. Heb jij zelf een brandende vraag die jij hierover zou willen stellen? Deel deze dan uiterlijk 9 november naar lets@kiqit.nl en je vraagt wordt meegenomen!

  

Arjan Elbers

Arjan is co-founder van én expert op dit geweldige kennisplatform voor recruitment; Kiqit. Daarnaast is Arjan de oprichter van Guruz, de stichting die het gat tussen mbo-studenten den de arbeidsmarkt verkleint.

nicol
  

Nicol Tadema (host)

Nicol is een geluksvogel omdat ze alles kan doen waar ze blij van word: adviseren, spreken en content creëren. Zij is de host van dit webinar.

Dit webinar is gratis bij te wonen voor iedereen.

Ben je er tijdens het webinar april niet live bij? Dan is het goed om te weten dat de opname van het webinar exclusief beschikbaar is voor premium Kiqiters. Zij kunnen de webinaropname onbeperkt terugkijken in de trainingsomgeving.

De gouden mbo-doelgroep

Dit webinar wil jij niet missen.