Gratis webinar 

Van quota naar inclusief en gelijkheid

dinsdag 14 februari 2023 om 16:00 uur

Op Valentijnsdag ❤ nog wel, dit gratis webinar over diversiteit en inclusie door expert D&I, Annelies Graafland. Maar hoe inclusief is Valentijnsdag eigenlijk? Inclusie zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn en toch kijken (te) veel mensen nog exclusief naar hun wervingsprocessen en arbeidsmarktcommunicatie. Wil jij werk maken van inclusie en gelijkheid in het gehele wervingsproces? Dan wil je dit niet missen. Op 14 februari 2023 dus.

Op de agendaD&I staat nu bijna bij alle organisaties op de agenda. Hoe kan je hier binnen je arbeidsmarktcommunicatie en recruitment nu echt invulling aangeven? Betekent dit dat je juist moet werven voor diversiteit? Of gaat het om echte gelijkheid en inclusie?

In het praktische webinar geeft D&I Annelies Graafland antwoord op deze én meer vragen. Als jij aanschuift, openstaat voor dat het anders kan dan wordt dit een ware eyeopener. 

Welke inzichten doe je op tijdens dit webinar?

  • Dat diversiteit alleen bereikt wordt door inclusief en gelijk te werven.
  • Dat diversiteit niet hetzelfde is als quota afspreken en behalen.
  • Dat dit omarmen het mooiste vak ter wereld -recruitment- alleen maar waardevoller maakt voor organisaties.
  

Annelies Graafland

Ze noemen mij: Alice in Wonderland. Want: ‘een avontuur is het beste cadeau wat je kan geven of krijgen.' Als RPO Manager bij EN HR solutions en bestuurslid bij Recruiters United ben ik dagelijks bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het vlak van recruitment. ‘Daar verdiep ik mij in het verbeteren van de succesformule om de perfecte match te maken. Want recruitment gaat verder dan het kwartetten tussen harde en zachte eisen. Bij EN HR solutions geloven we dat recruitment anders kan. Dit betekent voor mij dat dit ook vraagt om een stukje eigenwijsheid en dat je ook kijkt naar onmogelijkheden die mogelijk zijn.’

Op Kiqit ben ik expert Diversiteit en Inclusie. 

  

Arjan Elbers (host)

Tijdens dit webinar ben ik de enthousiaste host van Annelies Graafland. Heb je vragen? Opmerkingen? Stuur die voor 13 januari 12:00 uur aan lets@kiqit.nl óf deel deze tijdens het webinar in de chat en ik leg het voor aan Annelies.

 Ik ben co-founder van én expert Recruitment strategie en Werkenbij-sites op dit geweldige kennisplatform voor recruitment; Kiqit.

Dit webinar is gratis bij te wonen voor iedereen die binnen het vakgebied echt aan de slag wil met inclusie en gelijkheid in het gehele wervingsproces, arbeidsmarktcommunicatie, instroom én doorstroom.

Lukt het jou niet om 14 februari live aan te schuiven? Let op: de opname van het webinar is exclusief beschikbaar voor premium Kiqiters. Alleen premium members kunnen de webinaropname dus onbeperkt terugkijken in Kiqit-trainingsomgeving.

Van quota naar inclusief en gelijkheid

Dit webinar wil jij niet missen.