Webinar
 ‘ChatGPT: jouw eigen assistent bij het schrijven van vacatureteksten’. 

dinsdag 14 maart om 16:00 uur

Heb jij er al van gehoord? Een keer mee getest? Of werk je er al al dagelijks mee?
Dit gaat over ChatGPT: het taalmodel dat is ontwikkeld door Open AI waarmee je een basis kan neerzetten voor de vacaturetekst. Hoe dan? Je geeft de chatbot de opdracht een vacaturetekst te schrijven, knippert 1 keer met je ogen en de chatbot gaat voor je aan de slag.

Met het taalmodel dat is ontwikkeld door Open AI kan je heel simpel en snel een basis neerzetten voor een vacaturetekst, afwijzingsmail of een InMail. Je voert enkele relevante woorden / vragen in en GPT-3 aka ChatGPT gaat voor je aan de slag. Met 1 muisklik heb je een volledig automatisch gegeneerde tekst. Klinkt goed hé?
Wel als je van eenheidsworst houdt; dan voldoet een simpel verzoek aan ChatGPT al voor een vacaturetekst. Wil je een tekst die onderscheidend en doelgroepgericht is, dan is het belangrijk dat jij ChatGPT bijstuurt en vooral heel goed brieft. Want garbage in, is garbage out. Wil je een tekst die ook nog eens beïnvloedingstechnieken bevat? Ook dan geldt dat je ChatGPT een hele duidelijke opdracht moet geven én altijd zelf in charge moet blijven. Hoe je dit doet, daar zoomt expert Wervende teksten Nicol Tadema op 14 maart op in.

Voor wie is dit gratis webinar?

Dit webinar is geschikt voor elke recruitment professional die vaak met tekst in de weer is én wie graag ontdekt hoe het schrijfproces makkelijker én anders kan. Denk aan 

Vragen over ChatGPT?Kom maar door. Tijdens het webinar kun jij je vragen via de chat stellen. Als jijzeker wilt weten dat jouw vraag aan bod komt: mail jouw vraag dan  minimaal 24 uur van te voren aan lets@kiqit.nl
  

Nicol Tadema

Ik schreef wel duizenden vacatureteksten. Dit deed ik voor uiteenlopende bedrijven waaronder voor het Rijksmuseum, Goodhabitz en Deloitte. Ook schreef ik 4 boeken waarbij in 3 boeken de vacaturetekst de hoofdrol speelt. In 2011 richtte ik Voor Tekst op; het tekstbureau dat 100% gespecialiseerd is in teksten voor de arbeidsmarkt.

Nu deel ik zelfstandig mijn kennis en ervaringen als trainer en spreker zodat ook jij kan scoren met woorden. En last but not least: ik ben co-founder van én expert Wervende teksten op dit geweldige kennisplatform voor recruitment; Kiqit.

Kan jij straks achteroverleunen terwijl een chatbot jouw teksten genereert?

Ontdek het tijdens dit gratis webinar op 14 maart 2023.