Gratis webinar 

Hoe recruit ANWB eigenlijk?

dinsdag 10 januari 2023 om 16:00 uur

Waarschijnlijk ken jij ANWB wel. Maar weet je ook wie ANWB als werkgever is? Wat het het best bewaarde geheim achter hun recruitmentorganisatie is? En hoe gaat ANWB om met de sterk veranderende arbeidsmarkt? 
Deze vragen worden dinsdag 10 januari beantwoord door Jorn Bolman. Jorn is de eindbaas recruitment en employer branding binnen ANWB. En jij kan erbij zijn voor dit kijkje in de keuken.  

Op de agendaVan wegenwacht tot marketeer, van IT'er tot hulpverlener en verder. Bij ANWB zijn er veel diverse vacatures waar het recruitmentteam zich op mag storten. Toch gaat het ook hier niet meer zo ‘makkelijk’ als vroeger. Goede kandidaten komen minder snel in beweging en ook de ANWB ervaart dit. Voor 2023 staat er dan ook de uitrol van een gloednieuw employer brand op de agenda. De nieuwe strategie vormt straks de kapstok voor alle arbeidsmarktcommunicatie. Ook staan diversiteit en inclusie hoog op de agenda.

Voor wie is het webinar?
Dit webinar is voor iedereen die meer wil weten over het reilen en zeilen binnen een een middelgrote recruitmentorganisatie. Denk aan recruiters, recruitment marketeers én recruitment managers.

Vragen staat vrijTijdens dit Kiqit-webinar vraagt Nicol Tadema gastexpert Jorn Bolman naar zijn ervaringen als eindbaas recruitment binnen ANWB. Heb jij zelf een brandende vraag die zij namens jou kan stellen aan Jorn? Mail deze aan lets@kiqit.nl.

  

Jorn Bolman

Na Belastingdienst, Conclusion en Achmea schittert sinds september 2021 ANWB bovenaan het LinkedInprofiel van Jorn Bolman. Zijn huidige functietitel? Manager Recruitment & Employer Branding. Jorns kracht ligt in het verbinden van mensen en organisaties. Samenwerken aan resultaat is een van zijn drijfveren en daarom is stakeholdermanagement op zijn lijf geschreven. Jorn is overtuigend, resultaatgericht en proactief. Collega’s en leveranciers ervaren hem als oplossingsgericht, gestructureerd, vriendelijk en belangstellend.

  

Nicol Tadema (host)

Tijdens dit webinar ben ik de enthousiaste host van Jorn Bolman.
Heb je vragen? Opmerkingen? Stuur die voor 3 januari 12:00 uur aan lets@kiqit.nl óf deel deze tijdens het webinar in de chat en ik leg het voor aan Jorn.

 Ik ben co-founder van én expert Wervende teksten op dit geweldige kennisplatform voor recruitment; Kiqit.

Dit webinar is gratis bij te wonen voor iedereen die een kijkje in de keuken van recruitment ANWB wil nemen. 

Ben je er op 10 januari niet live bij? Dan is het goed om te weten dat de opname van het webinar exclusief beschikbaar is voor premium Kiqiters. Zij kunnen de webinaropname onbeperkt terugkijken in de trainingsomgeving.

Een kijkje in de keuken van ANWB

Dit webinar wil jij niet missen.