Gratis webinar 

Hoe leg ik hiring managers uit dat we in 2023 ook een vet probleem hebben?!

dinsdag 13 december om 16:00 uur

Ja, we weten het nu wel. Dat het aantal vacatures de afgelopen 50 jaar nog nooit zo hoog was als nu. En dat in 2023 de arbeidsmarktkrapte gewoon aan houdt. Dat maakt dat werkgevers ook volgend jaar een vet probleem hebben. Met snelle stunts en korte klappen op het gebied van HR en recruitment red je het niet meer. Het is de hoogste tijd om te stoppen met denken in vast omkaderde vacatures en te kijken naar de totale capaciteit van arbeid. Tijdens dit gratis webinar word jij uitgedaagd om na te denken over verschillende werkvormen. Ook nemen recruitmentstrategen Jan Karel Sindorff en Arjan Elbers jou mee in de trends en innovaties van 2023.

Jouw baan wordt makkelijker
Op de vraag waarom jij dit webinar niet moet missen was het antwoord van de Brabanders Jan Karel en Arjan: “Omdat we tijdens dit webinar recruitmentprofessionals echt concrete handvatten geven om hun baan in 2023 makkelijker te maken. En het wordt ook nog eens knettergezellig”. De handvatten waar je aan kan denken bestaan bijvoorbeeld uit praktische tips om jouw stakeholders te managen. Verder kijk jij na dit webinar anders naar arbeid en heb je zicht op de trends en innovaties van 2023

“Recruitment is van HR-activiteit opgeschoven naar een business enabler. Daardoor heeft recruitment direct invloed heeft op de prestaties van een organisatie.”  Jan Karel Sindorff, expert recruitment strategie

Voor wie is dit gratis webinar?
Voor elke recruitment professional die contact heeft met hiring managers en/of leiding geeft aan recruitment.

Wanneer is dit gratis webinar?
Op dinsdag 13 december van 16:00 tot 17:00 uur. Tussen de pepernoten en het gourmetten in dus. Kan je er niet live bij zijn? Geen probleem: zodra jij je aanmeldt ontvang je de volgende dag een link naar de opname. Premium members kunnen de opname onbeperkt terugkijken, basic (gratis) members kunnen de opname 1 week lang terugkijken.

Jan Karel Sindorff, recruitmentstrategie
  

Jan Karel Sindorff

Jan Karel Sindorff is recruitment. Zijn indrukwekkende achtergrond laat jarenlange recruitmentervaring zien bij prachtige organisaties waaronder Vanderlande, Ziggo, ASML, Boskalis en ING.

Sinds 2018 beoefent Jan Karel de kunst van mensen bereiken in zijn rol als partner bij Cooble. Want… iemand vinden is geen kunst. Iemand bereiken wél. Via sourcen, bouwen aan een sterke employer brand of met recruitment. Daarnaast is hij een gediplomeerd coach, zo weet hij als geen ander het beste uit mensen te halen.

  

Arjan Elbers

Met zijn stichting Guruz maakt Arjan Elbers het Nederlandse mbo beter en helpt het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Dit doet hij door het ontwikkelen van briljante online gastcolleges voor het mbo-onderwijs. Naast zijn rol als talent magican bij Guruz is Arjan oprichter van én recruitment strateeg bij Getnoticed, voorzitter van Recruiters United en bestuurder bij Kiqit, dit online kennisplatform voor >4.500 recruitment professionals.

Het webinar over anders kijken naar arbeid

Een must see omdat we ook in 2023 een vet probleem hebben