Gratis webinar 'Zij-instromers wrven én opleiden'

Gratis webinar
'Zij-instromers werven én opleiden'


dinsdag 14 september om 16:00 uur

Webinar ‘Zij-instromers werven en opleiden’
Dat de arbeidsmarkt verandert, dat weet iedereen. Alleen hoe snel en waar gaan de gaten vallen? Waar verdwijnen de babyboomers? Welke nieuwe banen ontstaan er? Nieuwe banen waar nu nog niemand voor wordt opgeleid?

De komende jaren staan volop in het teken van het werven van zij-instromers en het ‘transformeren’ van deze mensen tot hetgeen waar de veranderende markt om vraagt. Naast de traditionele instroom lijkt het werven en opleiden van zij-instroom lijkt het nieuwe ‘recruitment-normaal’ te worden. Ben jij er al klaar voor?

Dit gratis Kiqit-webinar is geschikt voor alle recruitmentprofessional die (op korte of lange) termijn werk willen maken van het werven en opleiden van zij-instromers. 

Wat heb jij eraan?

Tijdens het webinar duiken gastexpert Wim Davidse en expert recruitment strategie Arjan Elbers in onderstaande vraagstukken:

  • Wat komt erbij kijken om mensen vanuit een compleet ander beroepenveld te werven en op te leiden? 
  • Hoe kijk je niet langer naar skills maar naar competenties?
  • Hoe geef je handen en voeten aan deze manier van werven en opleiden waarmee je inspeelt op de veranderende arbeidsmarkt?

Benieuwd naar de praktisch toepasbare antwoorden? Meld je nu aan en zet 14 september vast in je agenda.  

Wim Davidse, (gast) expert

Na 10 jaar als directielid strategische marketing bij Vedior Groep Nederland, met meer dan 20 gevarieerde flex-merken in de portfolio, en het voorzitterschap van de ABU-commissie ‘MarktMonitor, Economie & Voorspellingen’, begon Wim met Dzjeng. Dzeng staat voor strategische consultancy voor (flex)werkmerken die willen vlammen in de hyper fluïde wereld van (flex)werk in de 4e Industriële Revolutie. En daarom de feiten, de trends, de nieuwe uitdagingen & mogelijkheden én de benodigde aanpak willen kennen. Als onderzoeker, spreker, schrijver en adviseur, en hoofdredacteur van Flexmarkt magazine, houd Wim zich daar continu en met veel plezier mee bezig. Vol inspi◦ratio.

  

Arjan Elbers, expert Recruitment strategie

  Naast expert Recruitment strategie én Recruitment websites is Arjan een van de trotse founders van ons kennisplatform. Verder: bouwjaar 1978, Brabander in hart en nieren. Arjan doet niet aan stijldansen, drama en koriander, doet wel aan Italiaanse wijn, veel droge humor en het spelen van piano.

 Arjan werkte ruim 10 jaar in internationaal corporate- en bureau recruitment (o.a. bij Content en Randstad) voordat hij ondernemer werd. Sinds 2009 is Arjan  (mede)oprichter en Managing Director van Getnoticed (bureau gespecialiseerd in bouw van waanzinnige maatwerk recruitment- en werken-bij websites) dit bedrijf is onder andere ook bekend van The Next Crowd (Recruitment marketing campagnes on demand). Met een specialisten team van 35 bevlogen collega’s slepen zij ook nog eens regelmatig wat prijzen in de wacht voor hun geleverde werk.

Mis dit gratis webinar niet

en schrijf je direct in