Gratis webinar
‘De pijnlijke waarheid over vacatureteksten’


dinsdag 19 maart om 16:00 uur

Waarover gaat dit webinar?

Is het een mythe of waarheid dat de kwaliteit van vacatureteksten onvoldoende is? Kiqit expert wervende teksten Nicol Tadema en Mitch Gielen deden onderzoek onder 960 vacatures. Tijdens dit webinar neemt Nicol je mee in onderzoeksresultaten. Wat denk jij hoe de gemiddelde vacaturetekst het ervan afbrengt?

Wat kun je verwachten?

  • Unieke inzichten a.h.v. de onderzoeksresultaten 
  • Punten waarop je moet letten bij het schrijven van een vacaturetekst
  • De rol van een vacaturetekst bij een werving- en selectieproces
  • Inzicht in reacties van sectorspecialisten: wat zien zij als de reden dat de kwaliteit van de vacatureteksten ondermaats is is terwijl er een nijpend tekort aan personeel is?

Wie moet zich aanmelden?
Iedereen binnen recruitment: van management tot uitvoerend recruiter van employer branding tot recruitment marketing, omdat de vacaturetekst het meest gebruikte arbeidsmarktcommunicatiemiddel is maar de waarde duidelijk onderschat wordt. Waarom en hoe kan dit anders? Dat komt aan bod in webinar.


Meld je nu aan!
Reserveer je plek voor dit niet te missen webinar.


  

Nicol Tadema

Een goede vacaturetekst zet de juiste kandidaten in beweging. Ja, (juist) ook de latent werkzoekenden. Linea recta richting de sollicitatiebutton van jouw vacatures. Maar hóé schrijf je zo'n goede vacaturetekst? Nicol deelt haar kennis graag als trainer, spreker en adviseur. Dit doet ze al meer dan 20 jaar in de wondere wereld van recruitment en hr, altijd met de toepassing van neurocopywritingprincipes. Zo inspireerde, informeerde en adviseerde Nicol eerder organisaties zoals Maandag, Goodhabitz en het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat. En zij deelt haar kennis op een lekker praktische manier zodat je direct de volgende dag kan profiteren van de resultaten. Op Kiqit is Nicol expert Wervende teksten.

Mis dit gratis webinar niet

en schrijf je direct in