Gratis webinar 

De ergste taalclichés en taalergernissen in recruitment
en zo kun je ze het beste vermijden. 

dinsdag 8 februari om 16:00 uur

Hands-on teamplayers, employee experience, spin in het web, ‘geen 9 tot 5 mentaliteit’, toegevoegde waarde creëren, mensen in hun kracht zetten, uit je comfortzone komen, sturen op kwaliteit, passie, input, feedback, meetings  en calls. Binnen recruitment wemelt het van het jargon.

Rondleiding in de wereld van platitudes
Tijdens dit webinar leidt Japke-d. Bouma je rond in de wereld van deze platitudes. Daarbij laat ze niet alleen zien wat de ergste jeuktaal is en waarom mensen dit soort taal zo vaak gebruiken, maar ook hoe het anders kan. 

Ze is er namelijk heilig van overtuigd dat als mensen minder jeuktaal gebruiken, hun taal duidelijker, levendiger en leuker wordt, het werk beter wordt als iedereen meteen begrijpt wat je bedoelt én dat de hele wereld ervan zal opklaren. En het scheelt ook nog reputatieschade.

 

Maak kans op Japke-d.'s nieuwste boek
 ‘De 19 dingen die je nooit met collega’s moet doen’ is een hilarisch boek vol lijstjes en verhalen. Voor iedereen  die zo een call in moet, een leidinggevende tevreden probeert te houden of te maken heeft met vergadertijgers en statusgevoelige ceo’s.

Stel jij de beste vraag, verras jij Japke-d. met een cliché waar zelfs zij niet eerder van hoorde of heb jij de scherpste opmerking? Dan maak jij kans op een exemplaar van haar nieuwste boek. We geven er 10 weg!


  

Japke-d. Bouma

Japke-d. Bouma is columniste, taalgek en ‘kantooramazone’. Ze schrijft wekelijks een column in NRC over werk, carrière en (kantoor)taal en verkocht meer dan 125 duizend boeken met titels als ‘Ga lekker zélf in je kracht staan’, ‘Werken doe je maar thuis’, ‘Mag ik even iets tegen je aanhouden?’, ‘Hoe vind je zélf dat het gaat?’ en haar laatste: ’De 19 dingen die je nooit met collega’s moet doen’. 

Mis dit gratis webinar niet

en schrijf je direct in

  

'De 19 dingen die je nooit met collega's moet doen'. 

 De 8 dingen die je beter niet kunt zeggen tijdens een functioneringsgesprek, de top 10 van het ergste zoomjargon, 9 tips om duidelijker te schrijven op je werk, de 5 beste tips voor als je een hoger salaris wilt, de 17 beste smoezen voor op het werk, presenteren, profileren, afscheidsborrels – alles staat in dit onmisbare lijstjesboek van Japke-d. Bouma. Er worden 10 gesigneerde exemplaren weggegeven.