Gratis webinar
Recruitmentvoorspellingen 2022


dinsdag 11 januari om 16:00 uur

Vooruitkijken, het is die tijd van het jaar.
Wat staat ons in 2022 binnen recruitment allemaal te wachten? Tijdens dit webinar blikt Marc Drees -samen met sidekick Arjan Elbers- vooruit op thema’s die jij aandraagt.  

Dus niet random een beetje orakelen over random, uit-de-lucht-gegrepen thema’s. Nee, er worden verzoeknummers gedraaid. Marc kijkt op 11 januari in zijn fameuze kristallen bol betreft een recruitmentonderwerp dat jij aandraagt en geeft daar een zo zinnig mogelijke voorspelling over. 

Thema's zoals...
Denk jij dat we in het nieuwe jaar de (bizarre) grens van 500.000 nieuwe vacatures in 1 maand gaan beleven? Welke beroepsgroep wordt onmogelijk om te werven? Hoe belangrijk wordt de arbeidsmarkt-experience? Welke ontwikkelingen zijn er als het gaat om de hybride arbeidsmarkt? Welke nieuwe recruitmenttool gaat ons werkende leven vereenvoudigen? Welke partijen gaan ons in 2022 verrassen? Welke leverancier zwaaien we af? Welk grensverleggend ontwikkeling vanuit het buitenland verovert Nederland? Mis dit niet en meld je aan.

  

Marc Drees

Marc is een zeer ervaren recruitment consultant met een duidelijke visie en eigen mening. Sinds 2015 werkt hij in de wereld van de openbare diensten voor arbeidsvoorziening. Hij helpt PES'ers over de hele wereld om de gebruikerservaring van (binnenkort) werklozen en reguliere werkzoekenden te verbeteren. Daarnaast ken je Marc waarschijnlijk van zijn spraakmakende en veelgelezen blogs  over online recruitment op onder andere Recruitmentmatters.nl. 

  

Arjan Elbers

Korte versie: (Online) Recruitment Vakidioot (kan verder ook echt niets). Lange versie: Bouwjaar 1978, Brabander in hart en nieren. Na ruim 10 jaar in internationaal corporate- en bureau recruitment (o.a. bij Content en Randstad) is hij sinds 2009 ben ik (mede)oprichter en Managing Director van Getnoticed (bureau gespecialiseerd in bouw van waanzinnige maatwerk recruitment- en werken-bij websites) . Op Kiqit is hij expert recruitment websites én een van de trotse founders van dit kennisplatform.

Mis dit gratis webinar niet

en schrijf je direct in