Webinar Ideale recruitment tech-landschap, corporate edition

Gratis webinar
'Hoe creëer je het ideale recruitment tech-landschap, corporate edition.' 

dinsdag 9 maart om 16:00 uur

Mis dit gratis webinar niet         

Tijdens dit gratis webinar helpt onze expert recruitment tools Patrick Boonstra jou:

  • vanuit functionele modules en behoefte te kijken naar de techniek.
  • jouw landschap te ontrafelen en weer in te vullen.
  • ‘to love the problem, not the solution’.


Voor wie is deze corporate edition?
Deze sessie is toegespitst op (grotere) corporates met een grote wervingsvraag die vaak een complex (HR- en recruitment tech) landschap hebben. Natuurlijk proberen we het onderwerp zo in te steken dat het voor iedereen goed te volgen is. Later dit jaar volgt een agency edition. 

Ontdek hoe jij de ideale architectuur bouwt
Vanuit jouw corporate organisatie wordt er geroepen: ‘We hebben een (ander) ATS nodig’ of “we moeten een assessment tool inzetten”. Als senior recruiter, recruitment tech specialist of recruitmentmanager mag jij dit project gaan invullen. Maar welke functionaliteiten (van een Applicant Tracking System) heb jij eigenlijk nodig? Welk probleem moet het oplossen of waar wil je het voor gebruiken?

Dat zijn de eerste vragen die Patrick Boonstra altijd stelt. Want heb je wel een (nieuw) ATS nodig of kun je beter kijken naar aanvullende CRM-, interview-, events- of specifieke assessment tools?

Tijdens dit interactieve webinar staat het bouwen van de ideale architectuur - vanuit functionele eisen en jouw wervingsproces - centraal.

Patrick Boonstra, recruitment tools
  

Patrick Boonstra, expert recruitment tools

Op Kiqit ben ik expert recruitment tools. En wat nog meer? Ik ben drakenvechter & adviseur recruitmentinnovatie. Met een achtergrond als ingenieur (ir.), enkele jaren business consultancy en bij een creatief arbeidsmarktcommunicatie-adviesbureau geef ik nu advies over innovaties in het recruitmentvak. Ik breng (arbeidsmarkt)communicatie en techniek samen, van employer branding, tot recruitment advertising en sourcing, zowel inhoudelijk, maar ook met welke systemen dit wordt ondersteund. Mijn missie? Om complexe vraagstukken zo simpel mogelijk te maken.

Mede Kiqit-expert Arjan Elbers modereert het webinar en legt mij de prangende vragen voor die ook jij via de chat kunt stellen.

Mis dit gratis webinar niet

en schrijf je direct in