Webinar:
'Verschuil je niet langer achter je employer brand. Bouw aan jouw personal brand.'

op 1 december om 16:00 uur

No opt-in form has been selected
Your information is safe with us
Ellen van Dieren, Perosnal branding recruitment

Ellen van Dieren,
expert Personal branding

Wat gaan we doen?
In dit webinar van 45 minuten vertelt Ellen van Dieren waarom jij je als recruiter niet langer kan verschuilen achter het employer brand. Met een energieke combinatie van theorie, inspiratie en aansprekende voorbeelden geeft ze je een andere kijk op personal branding. Want een succesvol recruitment in 2021 begint bij jouw eigen personal brand.

 

Wat gaan we ontdekken?
Bij een bedrijf wil je het verhaal achter de vacature weten. En bij een kandidaat het verhaal achter het cv. Zo willen kandidaten ook het verhaal achter jouw functie of LinkedIn-profiel weten. Dus de excuses als 'geen tijd', 'geen ideeën' of 'ik vind het eng me zo te laten zien' gaan overboord! Je leert waarom jouw persoonlijke online zichtbaarheid en sociale interactie een belangrijk en vast onderdeel is van het recruitmentvak. En ook hóé je er mee aan de slag kan. in beeld. Specifieke vragen of twijfels? Deel deze tijdens het webinar.


Wie is ‘we’?
De host van het webinar is Ellen van Dieren, onze expert Personal Branding. Als iemand weet hoe je aan je personal brand moet werken binnen recruitment is het Ellen. Vanuit haar eigen bedrijf The Recruitment Trainer geeft ze lezingen, deelt ze dagelijks haar kennis online en traint ze vakgenoten. Haar motto is: 'You’re living the brand! Als recruiter ben je het visitekaartje vanaf het eerste contactmoment en de reisleider tijdens de candidate journey.'

Naast Ellen rekenen we op de aanwezigheid van jou én andere recruitmentprofessionals. Het webinar ''Verschuil je niet langer achter je employer brand. Bouw aan jouw personal brand.'' is namelijk voor iedereen die wil leren zijn of haar onderscheidend vermogen te laten zien.


Hoe kan jij je aanmelden?
 Simpel én gratis. Via onderstaande button. Tot ziens op 1 december.

Ja, ik ben er ook bij op 1 december om 16:00 uur.

No opt-in form has been selected
Your information is safe with us