Webinar 'Wat kan open hiring voor jouw organisatie betekenen?'

Gratis webinar
 Wat kan open hiring voor jouw organisatie betekenen? 

dinsdag 11 mei om 16:00 uur

Mis dit gratis webinar niet       
Tijdens dit webinar nemen Ingeborg Zwolsman van Start Foundation en Arjan Elbers jou mee in onderwerpen zoals:

  • wat is open hiring?
  • wat kan open hiring betekenen voor jouw organisatie?
  • waar moet je opletten als je werkt vanuit open hiring?
  • wat zijn de nadelen van open hiring?

Open hiring: een baan zonder sollicitatiegesprek
Open hiring is het grensverleggend concept van Greyston (VS). Maatschappelijk ontwikkelaar Start Foundation lanceerde Open Hiring op de Nederlandse arbeidsmarkt. En met effect: steeds meer werkgevers maken succesvol gebruik van deze nieuwe wervingsmethode. Er zijn in ons kikkerlandje al >20 werkgevers die volgens dit concept werken. Denk aan werkgevers als Chain Logistics, ECCO Leathers,

Voor wie is dit webinar bedoeld?
Dus eigenlijk: bij welke organisaties past open hiring? Ingeborg zegt hierover:

'Alle werkgevers met een warm hart en die hun mensen voorop hebben staan, zijn geschikt om open hiring in te zetten.'

Ben jij zo'n werkgever? En wil je meer weten over hoe je mensen kunt werven zonder sollicitatiegesprek? Tot ziens op 11 mei.

  

Ingeborg Zwolsman, (gast) expert

Na een jarenlange carrière in de facilitaire dienstverlening bij Vebego stapte Ingeborg in maart 2018 over naar Start Foundation. Dit is een maatschappelijk ontwikkelaar die steeds op zoek is naar nieuwe mogelijkheden om mensen aan werk te helpen.

Als programmamanager Open Hiring® introduceert Ingeborg Open Hiring van grondlegger Greyston, in Nederland. Inmiddels zijn er grote stappen gezet om het Greyston Bakery-model van werven van medewerkers zonder vooraf te selecteren, in Nederland werkzaam te krijgen.

Het principe van Open Hiring? Als je wilt werken, ga je gewoon aan de slag. En dan bedoelen we zonder sollicitatiegesprek, cv of bemoeienis van de overheid. Het enige wat telt is wat iemand vandaag wil en waarmaakt. Zonder vragen.  

  

Arjan Elbers, expert Recruitment strategie 

Naast expert Recruitment strategie én Recruitment websites is Arjan een van de trotse founders van ons kennisplatform. Verder: bouwjaar 1978, Brabander in hart en nieren. Arjan doet niet aan stijldansen, drama en koriander, doet wel aan Italiaanse wijn, veel droge humor en het spelen van piano.

Arjan werkte ruim 10 jaar in internationaal corporate- en bureau recruitment (o.a. bij Content en Randstad) voordat hij ondernemer werd. Sinds 2009 is Arjan  (mede)oprichter en Managing Director van Getnoticed (bureau gespecialiseerd in bouw van waanzinnige maatwerk recruitment- en werken-bij websites) dit bedrijf is onder andere ook bekend van The Next Crowd (Recruitment marketing campagnes on demand). Met een specialisten team van 35 bevlogen collega’s slepen zij ook nog eens regelmatig wat prijzen in de wacht voor hun geleverde werk.

Mis dit gratis webinar niet

en schrijf je direct in