Gratis webinar
‘Live sourcen, naar developers’


dinsdag 9 november om 16:00 uur

Webinar ‘Live sourcen naar developers’

Wat hoor ik dit vaak. Ik kan helemaal geen developers vinden. Wellicht omdat je niet zoekt op de digitale hang-out plekken waar ze rondhangen. 

Wist je dat wereldwijd mensen gemiddeld 17 minuten op LinkedIn inloggen en dat is een gemiddelde.


Developers zijn juist te vinden op andere plekken dan op LinkedIn.

In deze live (oef spannend) sourcing sessie laat ik zien waar je developers ook kunt vinden en hoe je dan makkelijk met hen in contact kunt treden.

Wat heb jij er aan?

Je kunt zelf je lastige developer profielen met mij delen en ik ga dan live laten zien waar je deze personen kunt vinden buiten LinkedIn om.

In deze live sessie geef ik je een kijkje in GitHub, Stackoverflow, Meetup, Slack en andere platformen.


Leer anders te zoeken naar developers.

  

Marcel van der Meer, expert sourcing

In 2012 heeft Marcel Klikwork opgericht, daar geeft hij sourcing en growth hacking-trainingen voor recruiters. Ook is hij co-founder van Kiqit en runt Marcel de Facebook groep BadAss Recruiters & Sourcers. De afgelopen jaren gaf Marcel “spreekbeurten” over de hele wereld.


“Wat een energie krijg ik van het overbrengen van mijn kennis. Het is altijd wel een uitdaging om dit eendimensionaal over te brengen. Maar dit lukt meestal wel weer om met voorbeelden te komen die direct toepasbaar zijn."

Mis dit gratis webinar niet

en schrijf je direct in