Webinar 'Eigen data eerst'

Gratis webinar
'Eigen data eerst'. 

dinsdag 13 april om 16:00 uur

Mis dit gratis webinar niet        

Tijdens dit webinar beantwoordt Hans Scheers, onze expert Flex, vragen zoals:

  • waarom is je database goud waard?
  • hoe haal je het meeste winst uit je eigen data?
  • hoe zorg dat (de juiste) kandidaten aangehaakt blijven?
  • welke technologie helpt jou verder?

    Speciaal voor bureaurecruiters
    Deze sessie is toegespitst op recruiters die werken in de flexbranche. Ben jij werkzaam bij een corporate? Schuif gerust aan. Het onderwerp wordt zo ingestoken dat het voor iedereen goed te volgen is.

Verzilver de waarde van jouw data
Een vacature! Wat is jouw eerste stap als bureaurecruiter? Als een malle een vacaturetekst schrijven? Allerlei search strings erop loslaten? Of neem je een duik in jouw talentpool en kom je erachter dat die aardig opgedroogd is?

Hans zegt hierover: ‘eigen data eerst’. Dat betekent sowieso dat je in de eerste plaats moet zorgen dat die data ook echt waarde heeft. En vervolgens dat je deze waarde verzilvert.  

Hans Scheers, expert Flex

Hans is een innovator met meer dan 25 jaar ervaring in de flexbranche. Op Kiqit is hij expert voor de flexbranche. Ook is Hans partner bij Experts in Flex en adviseert flexbedrijven bij het verbeteren van hun marketing en recruitment. Hans vindt dat de echte meerwaarde van een flexbedrijf kan zitten in het ‘anders matchen’, opleiden, begeleiden in de carrière, internationaal matchen of het opbouwen van een rijke database.

Het selecteren, implementeren en succesvol gebruiken van recruitment technologie speelt een belangrijke rol in zijn dienstverlening. Daarnaast spreekt en schrijft hij regelmatig over recruitment en technologie voor flexbedrijven.

Mede Kiqit-expert Marcel van der Meer modereert het webinar en legt Hans de prangende vragen voor die ook jij via de chat kunt stellen.

Mis dit gratis webinar niet

en schrijf je direct in