Gratis webinar
‘ChatGTP en andere AI tools’

dinsdag 13 juni om 16:00 uur

Webinar ‘ChatGPT en andere AI tools’

Dit gratis webinar neemt je mee in de spannende wereld van kunstmatige intelligentie en haar impact op de recruitment industrie.

Ontdek hoe je ChatGPT kunt inzetten om kandidaten sneller te sourcen, vragen te beantwoorden en zelfs sollicitatiegesprekken voor te bereiden.

Maar dat is niet alles! Tijdens dit webinar verkennen we ook andere baanbrekende AI-tools die de recruitmentwereld transformeren.
We brengen je op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën, en laten zien hoe je deze tools kunt integreren om de kwaliteit van je wervingsinspanningen te verbeteren en onontdekte talenten te vinden.

Mis deze kans niet om te leren hoe AI jouw wervingsinspanningen kan versterken! Schrijf je nu in voor ons gratis webinar en maak je klaar om de toekomst van recruitment te verkennen.

Voor wie is dit gratis webinar?
Of je nu een HR-manager, recruiter of geïnteresseerde professional bent, dit webinar biedt waardevolle inzichten en praktische tips om AI-tools optimaal te benutten in jouw recruitmentproces.


Wanneer is dit gratis webinar?

Noteer dinsdag 13 juni, van 16:00 tot 17:00.
Kan je er niet live bij zijn? Geen stress!

Als Premium member krijg je onbeperkt toegang tot de opname.
Kijk het terug wanneer en zovaak je wilt.
Mis geen moment en upgrade nu van Basic naar Premium.

  

Marcel van der Meer, expert sourcing

In 2008 heeft Marcel Klikwork en later sourcingtraining.com opgericht, daar geeft hij sourcing en growth hacking-trainingen voor recruiters. Ook is hij co-founder van Kiqit en runt Marcel de Facebook groep BadAss Recruiters & Sourcers. De afgelopen jaren gaf Marcel “spreekbeurten” over de hele wereld. Zijn droom, een spreekbeurt geven op elk continent.


“Wat een energie krijg ik van het overbrengen van mijn kennis. Het is altijd een uitdaging om dit eendimensionaal over te brengen.
Dit lukt meestal wel door met voorbeelden te komen die direct toepasbaar zijn."

  

Nicol Tadema (host)

Tijdens dit webinar ben ik de enthousiaste host van Marcel van der Meer.
Heb je vragen? Opmerkingen? Stuur die voor 3 juni 12:00 uur aan lets@kiqit.nl óf deel deze tijdens het webinar in de chat en ik leg het voor aan Marcel.

 Ik ben co-founder van én expert Wervende teksten op dit geweldige kennisplatform voor recruitment; Kiqit.

Mis dit gratis webinar niet

en schrijf je direct in