Gratis webinar
‘De Kunst van Arbeidsmarktcommunicatie’


dinsdag 20 februari om 16:00 uur

Waarover gaat dit webinar?

Ontdek de nieuwste trends in Arbeidsmarketingcommunicatie (AMC) met Kevin van Houten. In dit interactieve webinar duiken we in de essentie van onderscheidend vermogen binnen AMC, verkennen we de grenzen van onderscheidend onvermogen, en ontdekken we hoe humor een krachtige tool kan zijn in jouw communicatiestrategie.

Wat Kun Je Verwachten?

  • Unieke Inzichten: Leer wat jouw AMC onderscheidend maakt.
  • Strategieën voor Succes: Hoe zet je jezelf neer met humor en originaliteit?
  • Praktijkvoorbeelden: Echte voorbeelden van effectieve AMC.


Discussiethema's:

  • Sleutelstrategieën om je te onderscheiden in AMC.
  • De impact van authentieke communicatie op jouw merkvoorkeur.


Antwoorden op Belangrijke Vragen:

  • Waarom is onderscheiden belangrijk?
  • Wat zijn de voordelen van een unieke AMC-aanpak?
  • Waar sta jij voor met jouw merk?

Waarom Aanmelden?


Kevin van Houten, bekend om zijn unieke benadering van communicatie, legt uit waarom het cruciaal is om op te vallen. "Je communiceert om onthouden te worden. Maar hoe onderscheid je je echt?" Ontdek het belang van humor in communicatie, de kracht van onthouden worden, en hoe dit uiteindelijk bijdraagt aan jouw succes.


Meld Je Nu Aan!
Ben je klaar om jouw AMC naar een hoger niveau te tillen en te leren hoe humor jouw boodschap niet alleen kan versterken, maar ook kan transformeren? Reserveer je plek voor dit niet te missen webinar.


Kevin van houten
  

Kevin van Houten

Het aantal vacatures zie je oplopen, maar het is moeilijker mensen te vinden. Je benadert een hoop potentiële kandidaten, maar de respons is laag. Tegelijkertijd neemt de uitstroom toe. Het verloop wordt hoger. De druk op de business neemt toe, want als er minder mensen zijn, kan niet de service verleend worden waar de klant om vraagt. En dat betekent dat de omzet afvlakt. Of zelfs daalt. De druk op recruitment neemt alleen maar toe daardoor. En dat wil je juist voorkomen. 


Gelukkig is er een oplossing. Je verhaal vertellen. Je verhaal is de marketing voor je vacatures. Dat is precies wat je nodig hebt. En ik kan je daarbij helpen.

Mis dit gratis webinar niet

en schrijf je direct in