Digitaal spreekuur 
'Hoe laat je video werken voor recruitment?'

dinsdag 23 maart om 16:00 uur

50%
Meld je aan voor het spreekuur
Your information is safe with us

Digitale spreekuur
De facts & figures voor ons gratis digitale spreekuur; 

  • 2 experts: Nigaio Wijnen en Arjan Elbers.
  • 1 uur.
  • 1 goed gesprek.
  • 101 vragen.
  • (maximaal) 75 aanwezigen.

Domme vragen bestaan niet. 
Hoe zorg je dat zoveel mogelijk mensen op jouw video klikken? Hoe laat je jouw collega's zo natuurlijk en ontspannen mogelijk hun verhaal vertellen voor de camera? Hoe stel je een goede videobriefing op?

Vuur al je vragen tijdens het spreekuur af op onze 2 experts Nigaio Wijnen en Arjan Elbers. En praat mee over dit actuele thema binnen recruitment.

Dit allereerste gratis digitale spreekuur vindt plaats op dinsdag 23 maart 2021. We starten om 16:00 uur.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Nigaio Wijnen

Ik ben Nigaio en naast arbeidsmarktcommunicatie vrij van hobby’s. Met Minutes on Career (creatief bureau - video first) helpen wij bedrijven met (video)content ten behoeve van de diverse fases binnen de employee journey. Wij werken samen met onze opdrachtgevers (name-drop, name-drop, name-drop..) aan hun strategie, creatie en productie. Op Kiqit ben ik expert Video content.

Bij Minutes on Career zijn we met +/- 20 collega’s, intern hebben we: (AMC)Strategie, Creatie, Regie, Productie, Project management & Office. We werken voor 80% in NL en mogen regelmatig ook fijne klussen daarbuiten oppakken (De, Be, Fr, Nordics, etc.).
Arjan Elbers recruitmentwebsite

Arjan Elbers

Op Kiqit ben ik expert Recruitment websites én ik ben een van de trotse founders van dit kennisplatform. Verder: bouwjaar 1978, Brabander in hart en nieren. Ik doe niet aan stijldansen, drama en koriander, doe wel aan Italiaanse wijn, veel droge humor en het spelen van piano.

Ik werkte ruim 10 jaar in internationaal corporate- en bureau recruitment (o.a. bij Content en Randstad) voordat ik ondernemer werd. Sinds 2009 ben ik (mede)oprichter en Managing Director van Getnoticed (bureau gespecialiseerd in bouw van waanzinnige maatwerk recruitment- en werken-bij websites) dit bedrijf is onder andere ook bekend van The Next Crowd (Recruitment marketing campagnes on demand). Met een specialisten team van 35 bevlogen collega’s slepen we ook nog eens regelmatig wat prijzen in de wacht voor ons geleverde werk. Op Kiqit ben ik expert Recruitment websites én Recruitment strategie.

Vuur je vragen over video binnen recruitment
af op Nigaio en Arjan

op 23 maart tijdens het allereerste digitale spreekuur

No opt-in form has been selected
Your information is safe with us