Gratis digitaal spreekuur
'Wat je moet weten over de Recruitercode en waarom die voor jou belangrijk is'

donderdag 29 juni 2023 om 16:00 uur

De facts & figures:

 • 1 expert: Koen Roozen
 • 1 co-host: Marcel van der Meer
 • donderdag 29 juni 2023.
 • van 16:00 tot 17:00 uur.
 • 1 uur.
 • 1 goed gesprek.
 • 101 vragen.
 • (maximaal) 75 aanwezigen.
 • € 0,00.


Voor wie
Voor elke recruitmentprofessional die het recruitmentvak serieus neemt.

Heb je zelf vragen aan Koen? Stel deze live tijdens het spreekuur óf mail je vraag vooraf aan lets@kiqit.nl.

Over het spreekuurOp 29 juni hebben we een goed gesprek over ethisch recruitment met Koen Roozen, voorzitter van Recruitercode. Als deelnemer hoor je alles over de bijdrage die de Recruitercode levert aan een professioneel recruitmentlandschap. En een vraag die Koen voor jullie heeft: wat gaan we als recruiters doen met AI?

Natuurlijk beantwoordt Koen alle vragen die vooraf worden ingezonden, vragen tijdens het spreekuur worden gesteld én veelgestelde vragen. Denk aan :

 • Waarom zou ik me registreren als ik toch al doe wat de code beschrijft?
 • Kan je je certificeren voor de Recruitercode? Is het zonder een certificaat niet te vrijblijvend?
 • De Recruitercode is vrij algemeen geschreven. Kan dat niet specifieker?


Recruitercode in het kort

Als recruitmentprofessional heb je er vast al eens van gehoord: de Recruitercode. Het is een code die is opgesteld door vakgenoten en een professioneel referentiekader voor iedereen binnen het recruitmentvak.

De Recruitercode beschrijft de kennis en het gedrag dat hoort bij bekwaam en integer recruitment en levert zo een bijdrage aan de professionalisering van recruiters. Bijna 40 bepalingen geven helderheid over hoe recruitment werkt. Iedereen, dus ook de sollicitant of vacaturehouder, die de code leest, weet na het lezen wat je van een professionele recruiter mag verwachten.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Koen Roozen, selectie recruitment

Koen Roozen

Ik ben al 20 jaar actief in de wondere wereld die recruitment heet. Mensen omschrijven mij als een recruitmentjunky en dat kan wel kloppen: voor mij is recruitment dan ook het mooiste vak dat er bestaat. . Vanuit die drive ben ik alweer sinds 2019 voorzitter van de Recruitercode.

Mijn ervaring is divers: ik heb 10 jaar als interim recruiter teams gemanaged en (internationale) projecten in ICT, farmacie en overheid uitgevoerd. Sinds 2014 geef ik - samen met een compagnon - leiding aan 2 organisaties.  HetRecruitingKantoor versterkt de recruitmentkracht van (middel)grote opdrachtgevers in techniek en IT en HetMobiliteitKantoor geeft antwoord op door- en uitstroom vraagstukken voor de arbeidsmarkt van nu.

Marcel van der Meer

Tijdens dit digitale spreekuur vraag ik in mijn rol als co-host Koen het hemd van het lijf. Wees gerust, niet letterlijk. 

Naast Koens co-host op 29 juni ben ik co-founder van ons kennisplatform en expert Sourcing op Kiqit..

Stel al jouw vragen over de Recruitercode

tijdens het digitale spreekuur op donderdag 29 juni

50%
Meld je nu gratis aan


Your information is safe with us