Volgeboekt!


Gratis digitaal spreekuur
'Mythes van het STAR-interview'

dinsdag 28 maart 2023 om 16:00 uur

De facts & figures:

 • 1 expert: Wim Thielemans
 • 1 co-host: Arjan Elbers
 • dinsdag 28 maart 2023.
 • van 16:00 tot 17:00 uur.
 • 1 uur.
 • 1 goed gesprek.
 • 101 vragen.
 • (maximaal) 75 aanwezigen.
 • € 0,00.


Voor wie
Voor elke recruitment professional maar vooral voor de oude rot in het vak die denkt: 'STAR maar daar weet ik alles van' en voor de nieuwkomers in het vak die denken dat STAR een hollywood-actrice is.

De misverstanden
Je kent vast het STAR-interview. Het is 1 van de klassiekers van een recruiter en alweer ruim 70 jaar oud. In de loop van de jaren zijn er hardnekkige misverstanden over ontstaan. Je bent vast benieuwd welke misverstanden dit zijn omdat áls ze fout zijn je deze uit de weg wil ruimen. Want wie wil een methode nu op een foute manier gebruiken?

Om alle mythes te ontdekken, haak je aan bij dit spreekuur. Toch vast 1 tipje van de sluier: 'goede interviewers stellen STAR-vragen en vragen door'. Denk jij nu 'huh'?  Meld je dan nu aan en vraag 28 maart aan Wim hoe dit precies zit.

Domme vragen bestaan niet. 

  • Hoe krijg ik een weinig spraakzame kandidaat aan de praat ?
  • Mijn kandidaten worden niet concreet in hun verhaal, hoe buig ik dat om?
  • Van sommige technische competenties weet ik zelf niet wat dat precies is, hoe ga je daar mee om?


Op deze en meer vragen geeft Wim Thielemans, expert Selectiegesprekken, antwoord tijdens dit gratis spreekuur op 28 maart. Heb je zelf vragen aan Wim? Stel deze tijdens het spreekuur óf mail je vraag vast aan lets@kiqit.nl. 


00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Auteur Kiqit - Wim Thielemans

Wim Thielemans

Op Kiqit ben ik de expert op het gebied van alle gesprekken over werk. Geloof me vooral op wat ik gedaan heb en niet op mijn woorden.

Ik ben oprichter van Dynamo.be, dat opleiding, coaching en organisatieontwikkeling projecten verzorgt in New Generation Work. Met mijn ondernemende en creatieve blik heb ik al tal van projecten tot een succes weten te maken. Als auteur ben ik tweevoudig genomineerd voor het beste boek voor recruiters (2016 en 2019). Als bedenker heb ik meerdere methoden, spellen, maar ook opleidingen ontwikkelt die over gesprekken op werk gaan. Leren is bij mij nooit saai. Ik streef naar interactie en fun en zorg op deze manier dat jij leren ook leuk vind.

Arjan Elbers

Tijdens dit digitale spreekuur vraag ik in mijn rol als co-host onze expert Wim het hemd van het lijf. Wees gerust, niet letterlijk. 

Naast Wims co-host op 28 maart ben ik co-founder van ons kennisplatform en expert Recruitment strategie en Werkenbij-sites.