Digitaal spreekuur 
'Hoe kun je inclusief communiceren met de arbeidsmarkt?'

dinsdag 28 september om 16:00 uur

50%
Meld je aan voor het spreekuur
Your information is safe with usGratis digitaal spreekuur.
De facts & figures:

  • 2 experts: Annelies Graafland en Nicol Tadema.
  • 1 uur.
  • 1 goed gesprek.
  • 101 vragen.
  • (maximaal) 75 aanwezigen.
  • € 0,00.
  • dinsdag 28 september
  • om 16:00 uur.Domme vragen bestaan niet. 

Stel al jouw vragen over inclusief communiceren tijdens het gratis spreekuur.

Denk aan: waarom is inclusief communiceren zo belangrijk? Welke rol speelt inclusief communiceren bij het wetsvoorstel Gelijke kansen op werving en selectie? Hoe schrijf je discriminatievrije teksten? Hoe bereik je een bredere doelgroep en talent ? 

Antwoord op jouw vragen.
Annelies Graafland is Diversiteits- en inclusie-expert. Nicol Tadema is tekstexpert. Zij beantwoorden graag jouw vragen én de andere deelnemers sparren met je mee.

Door inclusief te communiceren vergroot je de doelgroep die jij aanspreekt en/of komt jouw boodschap beter aan bij een diversere doelgroep.


00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Annelies Graafland

Ze noemen mij ook wel Alice in Wonderland. Want ik vind: een avontuur is het beste cadeau wat je kan geven of krijgen. En ik praat tegen katten. Mijn vrolijke gekheid is mijn beste competentie.
  

Ik ben diversiteit & inclusie consultant bij EN HR solutions. Vanuit deze rol ondersteun ik organisaties bij het realiseren van een zo biasvrij mogelijk werving- en selectieproces en bij het voeren van biasvrije arbeidsmarktcommunicatie. Zo wil ik samen met organisaties iedereen het gevoel geven welkom te zijn en elke persoon gelijke kansen bieden om de baan van de dromen te veroveren.

Naast diversiteit & inclusie consultant ben ik recruitmentmanager bij EN HR solutions. Ook ben ik als bestuurslid bij Recruiters United, het grootste onafhankelijke recruitmentplatform in Nederland:. Het kennisplatform voor recruitment Kiqit versterk ik als D&I expert.   

Nicol Tadema

"Alleen als je weet wat jouw doelgroep beweegt, bereik je jouw doel." ik deel graag mijn kennis en ervaringen, spreek vanuit mijn hart en steek mijn enthousiasme nooit onder stoelen of banken. Oogkleppen op? Ik zorg dat je ze afdoet en voortaan kijkt door de bril van jouw doelgroep. In mijn verhaal zit altijd een vleugje humor en ik zoek altijd de interactie op. Van samenwerken krijg ik energie, van de meeste vacatureteksten krijg ik jeuk.


Ik ben een geluksvogel omdat ik alles kan doen waar ik blij van word: adviseren, spreken en content creëren. Ik weeg mijn woorden af en benut de kracht van het onbewuste brein. Ik ben breinschrijver én spreker op eigen titel, co-founder van Kiqit en auteur van het boek Werven met Woorden en Tekst werkt. Daarnaast ben ik directeur en senior specialist arbeidsmarktcommunicatie bij Voor Tekst, het tekstbureau voor arbeidsmarktcommunicatie.

Vuur je vragen over inclusief communiceren af
op Annelies en Nicol.

op 28 september 2021 tijdens het digitale spreekuur

50%
Meld je aan voor het spreekuur
Your information is safe with us