Gratis digitaal spreekuur
Employer branding: hoe pak je dat strategisch aan?

dinsdag 24 januari 2023 om 16:00 uur

50%
Meld je aan voor het spreekuur
Your information is safe with us

De facts & figures:

 • 2 experts: Anne-Britt Petri-Arends & Bianca Roelandschap.
 • dinsdag 24 januari 2023.
 • van 16:00 tot 17:00 uur.
 • 1 uur.
 • 1 goed gesprek.
 • 101 vragen.
 • (maximaal) 75 aanwezigen.
 • € 0,00.


Voor wie
Voor de recruitmentprofessional die het jobmarketingniveau kan ontstijgen en mee kan/wil praten als business partner. En ook voor de (interim) recruitmentprofessional die klanten verder vooruit wil helpen om talent aan te trekken en te behouden.

Waarom wil je dit niet missen?
Tijdens dit spreekuur kan jij al jouw vragen kwijt over het strategisch aanpakken van employer branding. En na het spreekuur? Dan kan jij direct met nieuwe inzichten in jouw organisatie aan de slag / op niveau meepraten.


Tijdens het spreekuur worden concrete voorbeeldcases aangehaald waaronder die van Xebia, Rotterdam The Hague Airport en Human Total Care. Verder gaat het over de rol van (goed) werkgeverschap voor employer branding. Ook interne employer branding en het bepalen van je werkgeverspositionering (en welke onderdelen pak je daarbij beet) komen aan bod. 


Domme vragen bestaan niet. 

  • Waarom moet ik er eigenlijk mee beginnen?
  • Wat is het nu eigenlijk echt?
  • Waar moeten we beginnen?
  • Wie moet ik er allemaal bij betrekken?
  • Hoe voorkom ik ‘window dressing’?
  • Hoe onderscheid ik mezelf in mijn markt?
  • Hoe betrek ik de medewerkers erbij?
  • Welke KPI’s en doelstellingen gebruik ik voor employer branding?
  • Wanneer zie ik resultaat?


Op deze en meer vragen geven Bianca en Anne-Britt, experts Employer branding antwoord tijdens dit gratis spreekuur op 24 januari 2023.


00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Bianca Roelandschap

Wat ik het liefste doe? Als arbeidsmarktcommunicatie- en/of recruitmentadviseur of –manager help ik graag organisaties bij het creëren en versterken van hun voorkeurspositie als werkgever. Van strategie tot en met realisatie. Van employer branding tot en met werving. Met als doel dat zij het huidige talent behouden en (in de toekomst) de juiste collega’s aantrekken.

Anne-Britt Petri Arends

Als organisatie zélf slimmer medewerkers werven en bouwen aan een sterk werkgeversmerk? Als adviseur, projectmanager of trainer ondersteun ik bij arbeidsmarktcommunicatie en werving: het opzetten/verbeteren van de communicatie met jullie doelgroepen op de in- én externe arbeidsmarkt, van strategie tot operatie. In mijn werk ben ik toegankelijk maar direct, strategisch met oog voor het grotere plaatje, en ook praktisch en resultaatgericht met een tikkeltje ongeduld. Met mijn kennis en ervaring kruip ik snel in de huid van een organisatie en haar doelgroepen.

 

De Werkgeversarchitecten

Samen met Anke Reusken vormen we De Werkgeversarchitecten, een samenwerkingsverband waarbij wij onze kennis en ervaringen bij elkaar brengen.


Wij geloven dat goed werkgeverschap de basis is voor een sterk employer brand. Dus dat is niet ‘alleen’ een mooie recruitmentsite en arbeidsmarktcampagne, maar is de essentie van jou als werkgever. Eigenlijk het fundament dus! En op dat sterke fundament kun je gaan bouwen, de voortuin (werving), een mooie hal (onboarding), een trap naar boven (ontwikkeling)….

Je snapt hem al. Vanuit deze aanpak zijn wij ook tot onze naam gekomen. En in en rondom het huis, wil je alles op orde brengen en aantrekkelijk houden. En dat is een doorlopend proces, verfje hier, muurtje daar. Daarmee is het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van een sterk employer brand ook een doorlopend proces. Van aansprekende campagnes en een recruitmentsite, tot een optimaal selectieproces en een warm welkom. Maar ook daarna gaat de ‘employee journey’ verder, van ontwikkeling tot ambassadeurschap, cultuur en leiderschap binnen de organisatie. En daar kunnen wij jou mee helpen! Op Kiqit delen we content over onze aanpak, waar wij in geloven, onze denkwijzen en praktische stappenplannen.

Vuur je vragen over de route naar een sterk employer brand af op Anne-Britt en Bianca.

op 24 januari 2023 tijdens het digitale spreekuur

50%
Meld je aan voor het spreekuur
Your information is safe with us