Event
‘Young Recruiters United Summer Festival’


donderdag 22 augustus om 15:00 uur


Ben je klaar om jouw zomer op spectaculaire wijze af te sluiten? Sluit je aan bij dé netwerkorganisatie voor junior recruitment specialisten (0-3 jaar ervaring) tijdens het Summer Festival in Scheveningen op 22 augustus!


Test je vakkennis met andere recruiters tijdens onze Recruitment 101 workshop, waar je kunt sparren over stellingen die je voorbereiden op de arbeidsmarkt van morgen. Natuurlijk is er volop ruimte voor plezier. Wat dacht je van een cocktailworkshop of een partijtje beachvolleybal direct aan de kustlijn van Scheveningen? Als afsluiter van dit event nodigen we je uit voor een overheerlijke BBQ en netwerkborrel.


Het Young Recruiters United Summer Festival is je kans om in een ontspannen setting in contact te komen met andere recruiters met vergelijkbare ervaringen als jij.Dus, zet 22 augustus in je agenda en zorg dat je erbij bent. Boek nu je ticket via: https://recruitersunited.com/event/young-recruiters-united-summer-festival/Let op: door de beperkte beschikbaarheid is het belangrijk je zo snel mogelijk aan te melden van VOL = VOL.