Vriendschap met Recruiters United

De missie van Recruiters United is ‘to inspire and improve recruitment’ … én daar kunnen we ons als Kiqit goed in vinden! Niet zo raar dus dat er een vriendschap is ontstaan! 

Recruiters United is het grootste, onafhankelijke platform waar recruitmentprofessionals onder elkaar bijzondere momenten met elkaar beleven.  Dit gebeurt door kennisdeling, netwerken en plezier centraal te stellen. Offline én online. Met hun >800 leden gaan zijvoor de inhoud, in de voorhoede van het vak. Als stichting kent Recruiters United geen winstoogmerk. 


Dit levert het jou op
Vriendschap is tweerichtingsverkeer. Daarom bieden wij Recruiters United-leden 3 maanden gratis premium membership. Andersom ontvangen Kiqiteers (met een premium jaarabonnement) € 50,- korting op een jaarlidmaatschap bij Recruiters United.

Heb jij een jaarabonnement op zak van Kiqit en wil je profiteren van de  € 50,- korting op een jaarlidmaatschap bij Recruiters United? Klik op onderstaande button en vermeld de code KIQITRU .

‘Eindelijk een plaats waar iedereen die de liefde voor recruitment in zijn bloed heeft zitten samen komt. Experts die met écht nuttige tips en trainingen komen en binnen een omgeving waar geen recruitmentgekkie te gek is."

Annelies Graafland, recruitmentmanager RPO bij EN HR Solutions
" En dan maak ik voor het eerst kennis met Kiqit.... Waarom is er nooit eerder iemand op het idee gekomen om dit te ontwikkelen? Briljant gewoon! Alle recruitmentitems onder 1 dak! Stop met zoeken want dit is je vertrekpunt!"
Richard Gerestein, senior interim recruiter bij Rabobank
"Kiqit is een snackbar waar je keer op keer naar terugkeert: zo lang gesnakt naar dit platform waar je snel en makkelijk vakinhoudelijke kennis opdoet. En toegankelijke vakexperts vindt die met je meedenken om jouw vraagstuk op te lossen."
Ingrid Bosch, lead talent acquisition bij PwC